Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az együttélés megöli a kapcsolatokat; van rajtam kívül, aki így látja?
Akkor valószínű már amúgy sem volt jó kapcsolat. Az összeköltözés csak jobban kihozta, hogy mennyire eltérőek vagytok.
Nyilván kellenek kompromisszumok, de ha mindenben nagyon eltérőek vagytok, akkor ebből előbb-utóbb konflikuts lesz.
Ez egyénfüggő. Én pl.: jelenleg egyedül nagyon jól meg vagyok, de volt már mellettem valaki és csalódtam. Ennek ellenére szerintem többet nyer az ember, ha van mellette valaki, legalábbis én szeretném, ha lenne mellettem valaki, akivel megoszthatom örömömet, bánatomat, élményeimet.
Ha egyedül élsz, akkor az egész rólad szól, azonban ha társas kapcsolatban vagy, akkor bizony alkalmazkodni kell mindkét félnek, nincs mese, és ha a megfelelő partnereddel vagy, akkor ez nem okoz gondot. Talán ez az alkalmas társ, melynek megtalálása a hosszú idő, legalábbis sokaknál ezt látom.
Lehet egyedül is élni. Bár ez nem egyedüllét, hiszen vannak veled emberek akik támogatnak jobb esetben, haverok, barátok, ismerősök. Ha nem érzel semmilyen űrt magadban, ha úgy érzed, hogy nem hiányzik nincs azzal semmi gond. A média nyomja le a torkunkon, hogy kell az ember mellé valaki, mert ha szingli, akkor bizony nincs normális élete.
25F
szerintem nem. én szeretek együtt élni. hamar alkalmazkodtunk is egymáshoz. egyikünk se szereti a mocskot, egyikünk se várja a másiktól hogy majd ő megcsinál mindent, egyikünk se akar minden nap otthon főtt kajára áldozni sok időt hogy elkészítsük, szóval eléggé hasonlóan látjuk a dolgokat.
munka után ha nyűgös vagyok addig nem szólalok meg amíg nem nyugszok le, így nincs ilyen se, hogy egymáson vezetnénk le a feszültséget.
számlabefizetést és hasonlókat elintézem, mert a párom jobban utálja. bevásárolni megyünk együtt, de mivel közel a bolt 5 perc alatt odaérünk, ebből sincs vita, hogy ki menjen.
kiábrándulni se ábrándultam ki, engem ilyen kaki pisi fing nem zavar, nem vagyok kisgyerek, úgyhogy nem olyan nehéz ez. :D
önfeladással nem jár szerintem, mert mégis milyen önfeladást igényelhet egy összeköltözés? :D
ugyanazokat csinálom, ugyanakkor, ugyanúgy mint előtte, csak közben ott van a párom, akire ez szintúgy igaz.
Talàn a partnerek nem voltak hozzàd valók, vagy te magad nem vagy alkalmas komoly kapcsolatra. Ezt neked kell kideríteni.
Nekünk nem okozott semmi problémàt az összeköltözés. Semmi olyat nem tudtunk meg egymàsról ezàltal,ami az együtt jàràs alatt ne derült volna ki. Mindkettőnknek első összeköltözéses kapcsolat, és mi fél év együttélés utàn össze is hàzasodtunk.:) 6 éve élünk együtt, 7 éve kapcsolatban, 5,5 éve hàzassàgban. Semmi olyanról nem kellett lemondanunk amit eddig külön külön szerettünk csinàlni,pont ugyanazt csinàljuk most is, csak mostmàr vagyunk egymàsnak, közös programok, nem kell x időt utazni hogy együtt lehessünk/ aludhassunk. Dolgozunk, pihenünk, eljàrunk szórakozni, a sajàt dolgainkkal is foglalkozunk, hobbival példàul. Vagy olvasunk, jàtszunk, sorozatokat, néha filmeket nézünk együtt és külön-külön is. Közös a hàzimunka is. A nagybevàsárlàst együtt intézzük... Ezekben semmi rossz nincs, ha olyan ember van melletted akivel szeretitek egymàst és passzoltok egymàshoz. Mert ha passzoltok akkor nincs semmiféle önfeladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!