Szerintetek túl sok lett a diéta nyárra, girhes alak vagy ez pont jó alak? Fürdőruhás képek lent.
Szerintem k_rvajó tested van, és ezt lány létemre mondom.
Gondolom jön a 0%, mert nem álltam be a kis gittegyletbe savazni a kérdezőt.
Ahogy rányomtam a kommentedre egy zöldet, 43% lettél :DDD
Mennyi frusztrált csúnya nő van itt, elképzelem milyen idegesek, hogy léteznek náluk szebb embereket, tikkel a szemük olyan idegesek és nyomkodják mindenkire a pirosat :D
Élettelenek :D
Budapest egyik kertvárosi részén jártam. És nem szokásom hazudozni.
Aki mást állít, mást tapasztal, mint te, az csak hazug lehet, akinek meg más tetszik, mint neked, az egyből ronda, ocsmány? :) Inkább te vagy mérhetetlenül rosszindulatú.
Én nem pontozom le azokat, akiknek tetszik a kérdező, és szerintem az nem savazás, ha valakinek nem tetszik, mert a sportosabb formát látja szépnek, nem a soványka, edzetlen lábakat.
# 73
de te az edzett manusos lábaddal csak csúnyább lettél :(
Nem igazán tudom magamra venni, mivel nem láttad a lábam. :D
De még egyszer felteszem a kérdést: Miért ne lehetne negatívat írni rá, ha valaki szerint nem szép az ilyen alak? Ő maga is azt kérdezte, hogy nem girhes-e. :D Nem lehet az a véleményem, hogy az? Egyáltalán miért érdekes, hogy az én testem milyen? Nem én tettem fel képeket és kérdést, mert én tudom, hogy jó-e az enyém. De ha már ez a téma, nincs jogom szebbnek látni magam? Ízlések és pofonok.
"mivel nem láttad a lábam."
Persze, hogy nem láttam, és nem is fogom. Mivel annyi nincs benned, hogy miután mást leszólsz és magadat felajnározod betegyél egy képet. Mivel tudod, hogy csúnyább vagy.
Nem azért, csak nem fogok 26 éves nőként falusi tinidiszkó szintű párbajt vívni a neten. :D
De ha ennyire érdekel, neked szívesen küldök privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!