Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek túl sok lett a...

Szerintetek túl sok lett a diéta nyárra, girhes alak vagy ez pont jó alak? Fürdőruhás képek lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2017. szept. 7. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim válasza:

Szerintem k_rvajó tested van, és ezt lány létemre mondom.

Gondolom jön a 0%, mert nem álltam be a kis gittegyletbe savazni a kérdezőt.

2017. szept. 12. 21:02
 72/87 anonim ***** válasza:

Ahogy rányomtam a kommentedre egy zöldet, 43% lettél :DDD

Mennyi frusztrált csúnya nő van itt, elképzelem milyen idegesek, hogy léteznek náluk szebb embereket, tikkel a szemük olyan idegesek és nyomkodják mindenkire a pirosat :D

Élettelenek :D

2017. szept. 12. 21:04
 73/87 anonim ***** válasza:

Budapest egyik kertvárosi részén jártam. És nem szokásom hazudozni.

Aki mást állít, mást tapasztal, mint te, az csak hazug lehet, akinek meg más tetszik, mint neked, az egyből ronda, ocsmány? :) Inkább te vagy mérhetetlenül rosszindulatú.

Én nem pontozom le azokat, akiknek tetszik a kérdező, és szerintem az nem savazás, ha valakinek nem tetszik, mert a sportosabb formát látja szépnek, nem a soványka, edzetlen lábakat.

2017. szept. 12. 21:05
 74/87 anonim ***** válasza:

# 73

de te az edzett manusos lábaddal csak csúnyább lettél :(

2017. szept. 12. 21:07
 75/87 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom magamra venni, mivel nem láttad a lábam. :D

De még egyszer felteszem a kérdést: Miért ne lehetne negatívat írni rá, ha valaki szerint nem szép az ilyen alak? Ő maga is azt kérdezte, hogy nem girhes-e. :D Nem lehet az a véleményem, hogy az? Egyáltalán miért érdekes, hogy az én testem milyen? Nem én tettem fel képeket és kérdést, mert én tudom, hogy jó-e az enyém. De ha már ez a téma, nincs jogom szebbnek látni magam? Ízlések és pofonok.

2017. szept. 12. 21:12
 76/87 anonim ***** válasza:

"mivel nem láttad a lábam."

Persze, hogy nem láttam, és nem is fogom. Mivel annyi nincs benned, hogy miután mást leszólsz és magadat felajnározod betegyél egy képet. Mivel tudod, hogy csúnyább vagy.

2017. szept. 12. 21:14
 77/87 anonim ***** válasza:

Nem azért, csak nem fogok 26 éves nőként falusi tinidiszkó szintű párbajt vívni a neten. :D

De ha ennyire érdekel, neked szívesen küldök privátban.

2017. szept. 12. 21:16
 78/87 anonim válasza:
Na nekem küldhetsz! Kíváncsi vagyok mire ez a nagy EGO :D
2017. szept. 12. 21:20
 79/87 anonim ***** válasza:
Elmesélnéd, milyen egóról van szó? Attól, hogy az én ízlésemnek a kérdezőénél sokkal szebb egy sportosabb alak, ezért én is arra törekszem, attól én tökéletesnek állítottam magam? Bocs, de nekem nem ennyiből áll az énképem. :D
2017. szept. 12. 21:28
 80/87 anonim ***** válasza:
De mire sportoljon te agyhalott? A képek alapján nincs rajta egy deka felesleg sem, kerek, feszes feneke van, akkora a melle mint a fél fejem. Ennek ellenére mindenhol feszes, lapos, nem löttyedt. Hogy vastagabb karja legyen? Vastagabb lába? Kockahasa? Minek? Hogy a látensbziknak tetsszen?
2017. szept. 12. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!