Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nekem még normális életem?
Figyelt kérdés
Sziasztok:( elvagyok keseredve nagyon. Pár éve életmódot váltottam mert sajnos nagyon elvoltam hízva, azóta rendszeresen edzek a helyes táplálkozás mellé. Azonban már szemmel látható hogy megereszkedett a bőröm a hasamon, a combomon és a melleim is megnyúltak. Most sajnos plasztikai sebészhez kell járjak, de azt igérték hogy 3 műtéttel helyrehoznak. De a sebbhelyek gondolom akkor is látszani fognak örökre:(((( tönkretettem az életem? valakinek volt már ilyen beavatkozása?2015. aug. 20. 15:11
1/11 A kérdező kommentje:
18 lány
2015. aug. 20. 15:12
2/11 anonim válasza:
Gondolj arra hogy ez még mindig jobb mint elhízottnak lenni. Amúgy meg mi férfiak le se tojjuk azt hogy sebhely... ugyan.
3/11 anonim válasza:
Ez bizony szar ügy,mint a stria is.Sosem lesz 100%os javulás,de tudsz rajta javítani.
4/11 anonim válasza:
Az egészség az első! Inkább néhány vékony heg mint túlsúly , magas vérnyomás, szívbetegség, korai halálozás. Csak jót tettél magaddal! Minden hegre légy nagyon büszke! És légy következetes a jövőbe is!
5/11 A kérdező kommentje:
De ettől még lehetek bomba nő ha odafigyelek és edzek még évekig? Az orvos szerint ruhában soha senki nem fogja megmondani hogy volt valami műtétem de levetkőzve se lesz szembetűnő.:(
2015. aug. 20. 15:22
6/11 A kérdező kommentje:
vagy én nekem már így kell leélnem az életem hogy elrontottam?? És ebben a külsőséges vilàgban szenvednem kell majd?
2015. aug. 20. 15:24
7/11 anonim válasza:
Miért akarsz bombanő lenni? Aki szeret, az elfogad téged így is és nem kell hozzá 10/10-es alakod legyen. Akinek meg ez a fontos, az annyit is ér..
8/11 anonim válasza:
Újabb példa a liberális agymosásra.
Igen, ettől még lehet normális életed. A műtét pedig szerintem sem lesz annyira szembeötlő. Meg aztán ha összeszedsz egy normális férfit, az magasról le fogja szarni.
9/11 A kérdező kommentje:
Az lehet de sajnos ebben a világban mindenki tökéletesnek látszik, főleg a velemkorú lányok és én ezt már 18 évesen elvesztettem? Most jöttek volna csak a legszebb éveim:((((
2015. aug. 20. 16:03
10/11 anonim válasza:
9: Szerintem meg nem. Agyonsminkelve meg mindenki jól tud kinézni. Te is biztosan tudnál használni ezt azt, ha erre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!