Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első randija volt, normális, hogy így érzek, lehet ebből több? Tapasztaltabbak írhatnak
Szóval aranyos volt a lány, kedves mosoly, gyönyörű szép ragyogó szempárral. De nem éreztem úgy, hogy legszívesebben most azonnal megcsókolnám. Szóval nem tudom, nem éreztem rosszul magam, tényleg aranyos.
Szerintem egyébként ő is kb így érezhette magát. Szóval magyarul nem indult be a kémia. De ennek muszáj feltétlen meglennie az első alkalommal? Érdemes még találkozgatni?
UI: mielőtt azt hinnétek, nem 14 vagyok, elmúltam már 20...
Én pénteken randiztam valakivel először, és én is így vagyok!
Úgy indultam el, hogy "pillangók" a gyomorban, összerándult szívem ha rá gondoltam. De mikor ott voltunk kettesben, semmit sem éreztem. SEMMIT! Jó volt persze, jót beszélgettünk, nevetgéltünk stb. de olyan volt mintha egy sima ismerős lett volna.
Viszont az elmúlt 2 napban meg mintha már hiányozna :D Szóval szeretnék vele megint találkozni. Na most ez nem tudom hülyeség-e, de most így érzek.
23/L
Találkozz még vele, ha ő is szeretné. Egy randi sokszor nem elég ehhez. Ha amúgy szimpatikus volt, és jól érezted magad vele, akkor adjatok magatoknak még egy esélyt. Lehet, hogy mindketten túlságosan izgultatok, ezért nem tudtátok önmagatokat adni, vagy túl feszültek voltatok ahhoz, hogy beinduljon az a bizonyos "kémia".
Lehet, hogy legközelebb valami olyan programra kellene mennetek, mint pl. biliárd, bowling, hogy legyen egy kis szórakozás is, így talán könnyebben feloldódtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!