Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életem első randija volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem első randija volt, normális, hogy így érzek, lehet ebből több? Tapasztaltabbak írhatnak

Figyelt kérdés

Szóval aranyos volt a lány, kedves mosoly, gyönyörű szép ragyogó szempárral. De nem éreztem úgy, hogy legszívesebben most azonnal megcsókolnám. Szóval nem tudom, nem éreztem rosszul magam, tényleg aranyos.

Szerintem egyébként ő is kb így érezhette magát. Szóval magyarul nem indult be a kémia. De ennek muszáj feltétlen meglennie az első alkalommal? Érdemes még találkozgatni?

UI: mielőtt azt hinnétek, nem 14 vagyok, elmúltam már 20...

2013. febr. 3. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Emeld a kalapod, és udvariasan köszönj el a kislánytól. Csak az idődet vesztegeted.
2013. febr. 3. 18:11
 2/7 fospuska ***** válasza:
furesz,első randin én se akartam minden áron gerincre vágni a csajokat... aztán persze meglett (már amelyik eljött a következőre :) ),de nekem ez nem fontos annyira. Első randin még úgysem a teljesen valódi önmagát látod. ha hosszabb távra tervezel vele,adj neki időt.:)
2013. febr. 3. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
ugyan máááár. hajrá, találkozzatok még és idővel vagy jön vagy nem... 1 alkalom azért elég kevés... ha tetszetek egymásnak akkor mindenképp találkozgassatok!!!
2013. febr. 3. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Én pénteken randiztam valakivel először, és én is így vagyok!

Úgy indultam el, hogy "pillangók" a gyomorban, összerándult szívem ha rá gondoltam. De mikor ott voltunk kettesben, semmit sem éreztem. SEMMIT! Jó volt persze, jót beszélgettünk, nevetgéltünk stb. de olyan volt mintha egy sima ismerős lett volna.

Viszont az elmúlt 2 napban meg mintha már hiányozna :D Szóval szeretnék vele megint találkozni. Na most ez nem tudom hülyeség-e, de most így érzek.

23/L

2013. febr. 3. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod. szerintem adjatok egymásnak még egy esélyt, aztán ha tényleg semmi, akkor maradhat a barátság. :)
2013. febr. 3. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még egyszer-kétszer találkozzatok, ha utána se semmi, akkor hagyd a francba, változni nem fog.
2013. febr. 3. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Találkozz még vele, ha ő is szeretné. Egy randi sokszor nem elég ehhez. Ha amúgy szimpatikus volt, és jól érezted magad vele, akkor adjatok magatoknak még egy esélyt. Lehet, hogy mindketten túlságosan izgultatok, ezért nem tudtátok önmagatokat adni, vagy túl feszültek voltatok ahhoz, hogy beinduljon az a bizonyos "kémia".

Lehet, hogy legközelebb valami olyan programra kellene mennetek, mint pl. biliárd, bowling, hogy legyen egy kis szórakozás is, így talán könnyebben feloldódtok.

2013. febr. 3. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!