Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok mit szól a diétátokhoz?
Figyelt kérdés
Nem fogyókúrázom, hanem teljes mértékben áttértem az egészséges táplálkozásra. Napi ötször eszem, kis adagokat, főleg fehérjét, és a kenyeret és az édességet teljesen száműztem az életemből. Mióta így táplálkozom, sokkal jobban érzem magam, viszont úgy veszem észre, a páromat zavarja egy kicsit a dolog. Néha morgolódik, hogy velem már sehova se lehet elmenni enni, és az ő étvágya is elmegy, ha én a "nyúlkajámat" nassolom mellette. Hogy értessem meg vele, hogy nekem ez fontos? Volt már valaki ilyen helyzetben?2015. okt. 29. 22:03
1/5 anonim válasza:
Ha nekem ennyire nem fogná fel, és még degradálná is a kajámat, sztem még el is hagynám (nincs jelenleg kapcsolatom amúgy).
Jobban tenné a párod, ha ő is foglalkozna az egészségével.
2/5 Kisboltos válasza:
Én is tudatosan étkezem, így már nem is jönnék össze olyannal, akivel emiatt konfrontálódhatnánk.
Neked azt javaslom, hogy próbáld meg megmutatni ezt, ne csak azt, hogy ez van és kész. Vezed rá, hogy miért is jó és fontos dolog.
3/5 anonim válasza:
"Nem fogyókúrázom, hanem teljes mértékben áttértem az egészséges táplálkozásra."
Jó nem kell a púder, attól hogy átnevezed a fogyókúrát ez még az marad. Van egy tippem hogy nem azért csinálod hogy rajtad maradjanak a plusz kilók a végén - és nem érdekelne az egész hogyha nem jöttek volna fel a kilók.
5/5 anonim válasza:
Én csak a finomított cukrot és a tészta, pékárút száműztem, az édességről nem tudok lemondani, ezért keresem az "egészséges" verziókat, úgymint édesítővel, liszt nélkül, stb. Mivel elsősorban fogyás miatt kezdtem el ezt, mert nincs elég időm mozogni jelenleg (februártól lesz, mert nem lesz ennyire kötött az időrendem), a plusz kilók meg elindultak és voltam már súlyosan elhízva csak akkor volt időm mozogni és lefogytam, ezért jött ez a kajamódosítás. Nos, velem együtt eszi a barátom a "nyúlkajákat" és általában ízlik neki, ami nem, az csak azért, mert brokkoli, kelbimbó, stb, amit alapból is utál. :) Szóval engem támogat, mert végülis neki is jó, ha karcsú maradok. Plusz látja rajtam, hogy így jobban is érzem magam. És mivel folyamatosan gyűjtöm a recepteket, így sok egészségtelen kajára megvan az egészségesebb verzió. Úgymint túró alapú "pizza", ami ízlik neki és mivel így olcsóbb, mintha rendelnénk, jól tud lakni vele és finom, ezért egyáltalán nincs ellenére az életmód váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!