Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is csinál ilyet? Titeket nem zavar?
A párom tv-nézés közben le helló bellózza a csinos nőket, megdicséri a műsorvezetőnőket, ha olyan tv műsor megy, pl. vetélkedő, és az egyik női játékos jól teljesít ő ujjongva mondja, jajj de ari, stb...
Beszéltünk erről, mert engem zavar, és annyit mondott, csak a tetszését nyilvánítja ki ezzel. De nekem már sok.
múltkor is kiírtál hasonló kérdést nem?
szerintem szándékosan provokál kicsit gyerekes a viselkedése...
megmutathatod neki, hogy milyen ez...te elkezded dicsérni a jó pasikat...aztán nézheted a reakcióját...
22F
Anyukám is szokta kommentálni, amit néz. Sőt, volt egy papagájom, aki a vetélkedőknél rikácsolt, ha valaki rossz választ adott. :-)
Vannak ilyenek, vagy tudomásul veszed, és szelektív hallást fejlesztesz ki magadnak, vagy nem nézel vele közösen tévét.
Ha engem valami zavarna, megmondanám, hogy ne csinálja, mert lehet, neki poén, de nekem rosszul esik.
De ez szerintem nem zavarna, nem veszélyes. Ő máshogy veszi ezt, mint te, látod, őt nem zavarja, ha te dicsérsz meg egy helyes pasit.
Akkor kérdezd meg tőle nyíltan, hogy miért csinálja, ha tudja, hogy megbánt vele? Az emberek nem egyformák, kinek mi esik rosszul. Ha valakit szeretek, lehetőleg megpróbálom nem bántani. Ha pedig az esik neki rosszul, hogy ellenkező neműekre megjegyzéseket teszek, akkor inkább magamban tartom a megjegyzéseimet a jelenlétében.
Szerintem csak provokál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!