Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket nem zavar, ha a párotok más "csajokra"
izgulnak, vagy csak jól megnézik?
Nemhogy megharagszok érte, hanem együtt szoktuk megnézni az embereket. Mindig megkérdezem, hogy szerinte szép-e ez meg az a lány és mindig meglepődök, hogy neki teljesen mást jelent egy nőben a szépség. Múltkor elhaladt mellettünk egy nagy popójú csaj és egyből mondtam a páromnak, hogy ln is ekkorát akarok, neki meg nem jött be. Múltkor strandon voltunk és képes voltam végigvonszolni a fél fürdőn, mert láttam egy kockahasú nőt és meg akartam neki mutatni, hogy neki bejön-e. Szóval én abszolút lazán fogom fel az egészet. Legalább megismerem az ízlését.
2015. júl. 7. 23:00
Van amikor nem érdekel és szólok neki, hogy most inkább ne nézegesse nagyon meg őket meg ne hívja fel rájuk a figyelmem, máskor meg együtt nézzük őket, megbeszéljük kin mi tetszik / nem tetszik a másiknak. Teljesen hangulatfüggő.
2015. júl. 7. 23:04
3/6 A kérdező kommentje:
ha az utcán nézi meg, azzal nincs bajom, mert általában fel vannak öltözve :D úgy én is meg szoktam tőle kérdezni, hogy mi a véleménye, ha mondjuk látok egy szerintem szép lányt. viszont ezt a meztelenkedős dolgot valahogy nem tudom elfogadni. illetve igen, csak kicsit bánt.
Na persze, most írja mindenki, hogy megkérdezitek, de arról már nem esik szó, hogy az ilyen kérdések túlynomó részben alattomos csapdák - hányszor kaptam már a fejemre csak azért, mert egy ártatlannak tűnő kérdésre igenlő választ adtam!
2015. júl. 7. 23:45
Nem vagyok lány, de én mindig figyeltem rá, hogy ne bántsam meg a páromat. Ismertem a testét, az alakját, és annál nagyobb tahóság nincs, mint amikor megbámul látványosan egy hapsi egy olyan idegen nőt, a párja jelenlétében, aki teljesen más, előnyösebb alkatú.
A probléma az, hogy ilyenkor a nők elkezdenek kombinálni, az agyatlan férfi meg él az állati ösztönei szerint.
Beszélgetés, empátia.
2015. júl. 8. 04:50
Az teljesen más, ha megnéz utcán egy nőt, mintha egy meztelen képet nézne. Nekem is rettentően rosszul esne, hiszen a magazinokban, vagy interneten lévő képeken a nők egészen másképp néznek ki, mint az utcán (gondolok itt a photoshoppra, fényviszonyokra stb). Szerintem mondd meg neki, hogy nem esik jól neked, valószínűleg ő is ezt tenné fordított helyzetben.
20/L
2015. júl. 13. 15:36
Kapcsolódó kérdések: