Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a párom lelkitársa nem én vagyok, hanem egy másik nő. Jogosan zavar ez?

Akkor miért vagy vele?
Egyértelmű, hogy nem te vagy számára a legfontosabb.

Nekem ez nem férne bele, hogy isteníti, meg hozzá hasonlít. Valami oka biztosan van, hogy ennyire oda van érte. Talán ő akar tőle valamit, de a nő nem.
Nekem ilyen pár nem kéne, az tuti.

Evolúció: a nő biztos akar benne lenni, hogy a férfi, akivel van, ki is tart mellette. Ezért a nők inkább megbocsájtják az érzelemmentes egyéjszakás kalandot, mint a plátói szerelmet. Ez utóbbi esetben ugyanis sokkal nagyobb az esélye, hogy a férfi lelép.
A pasiknál ez pont fordítva van, őket sokkal jobban zavarná az, ha lefekszel valakivel, mintha valakivel egész nap együtt van.
Legalábbis a humán etológusok ezt mondják.
De szerintem ez még a pasikat is zavarná.
Én tuti nem tűrném. És ha még nincs, de ebből simán lehet szex.

Teljesen jogosan zavar,a mi belső dolgaink nem tartoznak senkire.Ha ennyire odavan érte,és nincs testi kapcsolat,bármikor átfordulhat és lehet.Együtt töltik a délutánt?Ez is fura,legalábbis nekem..Ő lehetne a példaképed? Akkor nem is téged szeret,át akar alakítani?
Szeressen olyannak amilyen te vagy,különben nincs értelme az egésznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!