Voltatok, vagytok úgy, hogy nem egyszerre mentek a párotokkal aludni és sokszor nem tudtok rendesen aludni, mert zavar a másik, megoldódott a probléma?
Hát, ez nehéz ügy, attól még ki kellene tudnod pihenni magad.
Mennyire nincs kész a másik szoba? Nem tud ideiglenesen kialakítani magának ott valamit addig is?
Szerintem csak a másik szoba a megoldás, elmérgesedhet a helyzet a legjobb szándék mellett is...
Fú, hát ez iszonyat idegesítő tud lenni. Én koleszban laktam, és a többiek egyszerűen nem értették meg, hogy nem kéne hajnali 2-ig sustorogni, mert nem tudok aludni. Aztán volt egy barátom, aki meg fél éjszaka a billentyűzetet püfölte, én meg már a falat kapartam kínomban. Szóval erre allergiás vagyok.:D
Ha neked kelned kell reggel, akkor nem látok más megoldást, mint hogy a barátod is felveszi ezt az életritmust, és nem éjszaka dolgozik. Így különben is, nem keveset vagytok együtt? Ha ő akkor alszik, amikor te ébren vagy?
Ha teljesen használhatatlan a szoba, akkor esetleg egy térelválasztót betenni (polcot, szekrényt átforgatni, vagy függöny)? De ha mondjuk csak festeni kellene, vagy hosszabbítóval áramot átvinni, akkor én biztos megoldanám.
Mi ingerlékenyebbek vagyunk, ha nem vagyunk elég pihentek, vagy nem tudjuk azt csinálni a másiktól, amit szeretnénk (aludni, vagy dolgozni, nem önzőzni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!