Kisfiam 15 hónapos. Több mint 1 hete nagy problémáink vannak az esti elalvásnál! Sem velünk sem a kiságyban sem ölben nem hajlandó maradni és aludni. Folyamatosan sír semmi nem jó neki. Mi lehet a probléma? Ti voltatok már ilyen helyzetben?
Napközben mennyit alszik? Nem lehet, hogy kialussza magát nappal? A délutáni felébredés után mennyi idő telik el az esti alvásig? Van valami esti szokásotok, amiből tudja, hogy alvás következik?
Bocs a sok kérdésért, így talán jobban tudok esetleg segíteni, vagy együtt gondolkodni veled :)
Húúú, de kemény! Az én lányom is 15 hós, ő mostanában jól alszik (kopp, kopp, kopp), de nálunk is volt ramazuri úgy 1-2 hónapja több éjszakán keresztül. Ő elaludt gyönyörűen fél 9-kor, de éjfél- fél 1-kor felébredt, és volt olyan, hogy hajnali fél 6-ig küzdöttünk, hogy visszaaludjon. Pont ahogy írod, semmi nem volt jó. Nem sírt csak "nyavajgott", ha viszont betettem az ágyba, na akkor rázendített. Sajnos a mai napig nem jöttünk rá, mi volt az ok :(
Lehet, hogy a Te kisfiad is egyszer csak abbahagyja, és sosem tudod meg, mi volt a probléma, bár tudom, hogy ez a jelen helyzetben nem vigasztal. :(( Azért írtam le a példámat, hogy nem vagytok egyedi eset, csak ember legyen a talpán, aki ezt ép ésszel végigcsinálja :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!