Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek túl sok lett a...

Szerintetek túl sok lett a diéta nyárra, girhes alak vagy ez pont jó alak? Fürdőruhás képek lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2017. szept. 7. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:

"ez egyáltalán nem olyan alak mint a telekakkantott zokni, sem donna tonna"

Ilyet senki sem állított, hogy olyan lenne. Simán csak piszkafa, edzetlen. Attól, hogy nekem nem tetszik, még nem leszek frusztrált és ocsmány.

Nekem is hasonló alakom volt, de dolgoztam rajta, sokat változtattam az étrendemen és elkezdtem edzeni, és sokkal jobb. Egyáltalán nem pártolom azt, hogy az izomtalan piszkaláb és a lapos fenék legyen a szépségideál, mehetne inkább a világ kissé egészségesebb irányba, pl. formás lábak, kerek fenék, fitt, nőies formák. Nekem ez tetszik, és kész. És sok férfinak is inkább az általam leírt alak jön be, a legtöbb a kerek feneket és az olyan lábat választanák, amiben van azért egy kis "anyag". Bejön a legtöbbnek a sovány alkat is, de a formás-izmos-sportos mindenképp nyerőbb szerintem.

2017. szept. 12. 19:20
 62/87 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy lapos segge van a kérdezőnek?

Igazából egy ronda, ocsmány nő hiába edz, nem lesz szép nő tőle. Ugyanúgy csúnya arcú, aránytalan testű nő marad.

Sőt, általában a csűnya nők szoktak ezzel kompenzálni, aztán mindenki nevet rajtu, hogy hogy néznek ki izmos nőként :)

Érdekes a Victoria's Secret modelleknek is hasonló alakjuk van, nem kockahasuk meg bicepszük.

Annyira látszik, hogy irigykedtek a kérdezőre -.-

2017. szept. 12. 19:29
 63/87 anonim ***** válasza:

Nincs sem csúnya arcom, sem aránytalan testem. Hasonló testem volt, mint a kérdezőnek, most pedig sokkal fittebb és csinosabb.

Inkább belőlem fröcsög a rosszindulat, csak mert valakinek nem az tetszik, ami neked.

Az izmos, edzett nőkön pedig tényleg csak rosszindulatú elmebetegek röhögnek, értelmes ember tudja, hogy sok kitartásba kerül egy olyan alak. És amúgy is hobbi szintű sportolókról beszéltem, nem profi testépítőkről, akik tényleg durván néznek ki.

Egy olyan lány, aki nem viszi túlzásba a diétát és az edzést, csak alakformálási céllal csinálja, az nem lesz általában látványosan izmos, kigyúrt, simán csak jobb alakja lesz. De persze, kiáltsuk ki ezt is ördögtől valónak, és aki sportos testet szeretne, és tesz is érte, az az ocsmányságát kompenzálja. Felfogod egyáltalán, hogy miket írsz le? :D

A test formáját nagyrészt az izmok adják, igen nagyban lehet befolyésolni a kinézetünket. Valamennyire keretek közé szorít a csontozat, genetika, de nem annyira, mint sokan gondolnák.

A kérdezőnek meg nem sok esély van rá, hogy nincs lapos feneke, mivel sem izom, sem zsír nem igazán van az egész testén, mitől lenne pont a feneke szép kerek, formás ilyen combok mellett?

És miért ne kezdhetne el ő is edzeni és mindenféle diéta helyett inkább táplálóan, egészségesen étkezni? Csak előnye lenne belőle.

2017. szept. 12. 19:48
 64/87 A kérdező kommentje:

Te nem unod, hogy itt vergődsz már lassan egy hete?

Ahhoz képest, hogy deszka vagyok, fogadjunk, hogy jobb mellem meg fenekem van mint neked gyurmacsajnak.

[link]

[link]

Nem akartam ilyen képeket kirakni, de kiprovokáltad, de mostmár remélem megpukkansz az irigységtől és befogod, mert már nagyon unlak!

2017. szept. 12. 20:29
 65/87 anonim ***** válasza:
De gáz vagy kérdező, lejáratod magad az egész ország előtt. Ha nem tudod fogadni a kritikát, ne töltsd fel magad a netre és főleg ne kérj véleményt :) Attól még nem leszel szebb :)
2017. szept. 12. 20:42
 66/87 anonim ***** válasza:

"Inkább belőlem fröcsög a rosszindulat"

Ahogy mondod.

A kitartó kondisokat meg nem kell nekem bemutatni, mivel én is járok, szóval eléggé mellélőttél. 2 hét után már kérdezgetik kitől lehet jó minőségű trent, celnt meg propit venni, szóval nekem nem kell bemutatni ezeket a "húdenagymunkavanazizmaimbamegazalacsonytestzsíromba" embereket. Azok gyógyszerek érdemei, és ennyi.

2017. szept. 12. 20:42
 67/87 anonim ***** válasza:
Szép alakod van, van feneked melled meg rohadt szerencsés genetikád, ahogy mondtam ennél már ne legyél se soványabb, se kövérebb. Felesleges a kondi, kardio vagy bármi, talán majd idősebb korodban rászorulsz, most biztos nem.
2017. szept. 12. 20:44
 68/87 anonim ***** válasza:

Ha szerinted nem vagy girhes, és senkinek nem lehet a véleménye az, hogy az vagy, akkor miért úgy szól a kérdésed ahogy? Amúgy hány éves vagy? 16-17? Inkább te tűnsz egy vergődős, buta tinilánynak. Ha idősebb vagy, akkor az még rosszabb. Miért sértés az neked, hogy jobb alakod lehetne, ha sportolnál?

(Nem érdekelnek a képeid, fenntartok mindent, amit mondtam, felőlem linkelhetsz még 100-at is.)

2017. szept. 12. 20:46
 69/87 anonim ***** válasza:

"A kitartó kondisokat meg nem kell nekem bemutatni, mivel én is járok, szóval eléggé mellélőttél. 2 hét után már kérdezgetik kitől lehet jó minőségű trent, celnt meg propit venni, szóval nekem nem kell bemutatni ezeket a "húdenagymunkavanazizmaimbamegazalacsonytestzsíromba" embereket. Azok gyógyszerek érdemei, és ennyi."

Te meg melyik részét nem fogod fel annak, hogy én nem húdeizmos emberekről beszéltem, hanem hobbi szintű sportolókról, akiknek némileg formált alakjuk van? :D Másrészt egy bő évig ideig jártam kondiba (most már itthon edzek) és nem találkoztam egyetlen egy ilyen emberrel sem.

2017. szept. 12. 20:49
 70/87 anonim ***** válasza:

"Másrészt egy bő évig ideig jártam kondiba (most már itthon edzek) és nem találkoztam egyetlen egy ilyen emberrel sem.

"

Akkor valószínűleg bivalybasznádra jártál kondizni, vagy szimplán hazudsz.

2017. szept. 12. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!