Szerintetek túl sok lett a diéta nyárra, girhes alak vagy ez pont jó alak? Fürdőruhás képek lent.
2017. szept. 7. 23:27
21/87 anonim válasza:
Igen, ez már nagyon görhes. Nem szeretnék így kinézni.
22/87 anonim válasza:
Nem vagyok kislany, genetikailag vekony/ sovany/ girhes vagyok. Viszont felhaborito, hogy tonna donnak erzekeny lelkere tekintettel kell lenni, de ok barmit megengednek maguknak egy vekony novel szemben.
24/87 anonim válasza:
Nagyon szép alak, szerintem pont jó. A hajad is szép :) Ne hallgass az itteni károgókra, ha meglátnád, hogy néznek ki csak röhögnél rajtuk. Szóval jó ez nyugi 22/F
26/87 anonim válasza:
Ennyire testkép zavarod van vagy ennyire nincs önbizalmad és virtuális vállveregetésre van szükséged? Mindkettő gáz. Magadnak akarj tetszeni, ne másoknak.
27/87 anonim válasza:
Hát ha engem kérdezel, imádom ezt az alkatot, számomra tökéletes! :)
28/87 anonim válasza:
sajnos látszik, hogy nem sporttal, hanem koplalással érted el.
29/87 A legrosszabb válasza:
Szerintem menj már innen máshová egót építeni. Szerintem.
30/87 anonim válasza:
Ez csak ti lányok veszitek a felyetekbe, hogy csonsoványan lesztek jó nők. A férfiak többsége, sokkal szivesebben megdugna egy ilyen nőt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!