Ugyanazt akartam írni, mint a 28. hozzászóló. Ordít az alakodról, hogy koplalással érted el, semmi forma, kis izom, nőies idomok nulla.
2017. szept. 8. 10:07
33/87 anonim válasza:
"Edzetlen, izomtalan."
Mégis minek több izom rá, ha így is tökéletes?
A nők szövetei mások, mint a férfiaké. Szerintem ez a lány gyönyörű, vékony, mégis formás.
Istenem, hogy valaki még őt is lehúzza...
Nem tudom, mi kell némelyik gyik-es srácnak...
21/L
2017. szept. 8. 10:08
34/87 anonim válasza:
Szerintem jo ez,van ebben edzes is latszik.
Feszes lapos izmos hasa van,van rajta izomzat.
Nekem tokeletesen tetszik pedig izmos pasi vagyok,de ez a lany tokeletes.
30F
2017. szept. 8. 10:33
35/87 anonim válasza:
#34 Izom mindenkin van, elég csak az ha alacsony a testzsír százalékod és máris látszik még azon is aki életében nem csinált semmit. Koplaltam én is és akkor is ilyen volt a hasam mint a képen, ez nem az az izomzat amit megfelelő sporttal érsz el.
2017. szept. 8. 10:36
36/87 anonim válasza:
#34 ha te izmos pasi lennél, nem írnál ilyen hülyeséget, hogy ezen a lányon látszik az edzés :)
2017. szept. 8. 10:47
37/87 anonim válasza:
De ez jo alapanyag,erre ha raeedz fitnesz modell is lehet,szerintem nagyon jol nezki a lany.
Foleg ha erre elkezd edzeni,mondom ezt edzesfan pasikent.
Ritka sajnos az ilyen lany,olyan dagadt lottyosek hogy elkepeszto es siralmas is.
2017. szept. 8. 10:48
38/87 anonim válasza:
#36-os nem fogom bebizonyitani, a hasa feszes aki koplal annak lottyos,es latszik a koplalas.
Hasara szerintem szokott edzeni a csaj.
2017. szept. 8. 10:49
39/87 anonim válasza:
#38 Koplaltam már, nekem is ilyen volt a hasam. Ez nem feszes, ez csak lapos. Amit látsz izom az természetes nem sportnak köszönhető még csak be sincs durranva, nincs semmi formája. Megenne valamit vagy inna egy pohár tejet és úgy nézne ki mint aki gyereket vár. Ha te sportolsz akkor tudnod kéne, hogy néz ki az aki aktívan sportol.
2017. szept. 8. 10:58
40/87 anonim válasza:
Lehet hogy tényleg velem van a baj, de én nem látok feszes hasat a képen. Na de hagyjuk ezt, neked bejön az a lényeg :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!