Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindig az aputestu "adoniszok"panaszkodnak parkapcsolati gondokra, ha egyszer allitolag a nok egy nagyresze oket tartja kivanatosnak a kulonbozo internetes "fogadjuk el magunk"propagandistak velemenye szerint?
Istenem, köszönöm hogy végre valaki nem "mackosnak" hivja a túlsulyosokat.
Ugyan már ez mind csak rizsa, de ha szembesülnek vele akkor idővel elkezdenek undorodni az olyan pasiktól. Én ugy vok vele hogy aki tulsúlyos az fogadja el (hogy ez van de lehet tenni ellene, csak akarat erő kérdése) és tegyen ellene ha ezt felfogta és annyira nőt akar. Nem szépítem..én undorodom attól ha valaki nagyon dagadt, de azért tényleg van egy két nő akinek ez bejön. Pont ugyan olyan mint a pasiknál, van akinek a súlyos nők jönnek be de többségük undorodik, még a férfiak ezt hangoztatják is, a nők nem. (Vagy nem sokan) Csak azt tudom üzenni ezeknek az embereknek, hogy ha tudnak akkor tegyenek ellene, mert tényleg csak akarat erő kérdése, és eközben az önbizalmuk is nőni fog. 20/L
Na és téged miben érint rosszul, hogy mások panaszkodnak?
Az miért érdekel, mit lehet olvasni az interneten?
Én, nem panaszkodok, nekem nem a neten mondják meg, hogy éljek, mit karnak, mondanak mások. Kint vagyok az életben, mint mackós, pocakos. Ettől függetlenül, mindig volt van, párom, olyan, aki nekem bejön.
Haaahaaa. :DD Én tipikusan "van mit fogni" testalkat vagyok. Eddig kizárólag sportos, vékony, kimondottan szálkás testű adoniszokhoz volt szerencsém - mind párkapcsolati, mind pedig szexuális téren. Nagyon sok ilyen férfi imádja a husi csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!