Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiuk beszéljünk ki egy párkapcsolati problémát? Vagy inkább tapasztalati problémát.
Sziasztok. 21 éves vagyok és eljött a várva várt barátnő, a nagy ő az életembe. Dúl a láv 3 hónapja, nem volt egyikünknek sem senkije ezelőtt. Meg is történt aminek meg kell, kicsit bénáztunk, kicsit élveztük, szóval jól elvontunk. Tudom, hogy ott az internet a kérdések megválaszolására, google a jó barátunk, keresgéltem/tünk is a szexuális témában mivel kezdők vagyunk, de olyan hülyeségeket írnak hogy néha a fejünket fogtuk mindketten, mert az ilyen velvet és társai honlapok, én nem is tudom mire épülnek. Gondolom csak az olvasottságra.
De itt vagytok ti, drága tapasztalt GYK-s közösség. Segítsetek nekem. És íme a kérdésem/kérésem:
Szeretkezés közben néhány póz kipróbálása alatt 30-40 perc alatt elmegyünk mindketten, "elvileg". Nem tudom, hogy csak színlel e a barátnőm, vagy hogy csak kedveskedni akar e, hogy ne törjek le. Hosszas előjáték, nyalogatás és tapizás után 10-20 perc izzasztó munkával megszületik az, amit mindenki szeret és amiért csinálja is ezt a közös együttléteket, de nem tudom tapasztalat híján, hogy mégis hogy lehetne élvezetesebb az ő számára is. Nekem mondjuk alapból nem élvezetes az óvszer miatt, de a tapi és a jelenléte bőven kielégítő nekem (még). Lányok/Nők, ha van valami amit nagyon szerettek szeretkezés közben, vagy csak leírnátok a orális tapasztalataitokat, hogy ti hogy szeretitek kapni, osszátok meg velem had legyek nagy, " átlagos" kaszanova. Egyáltalán mi a jó nyalás titka, vagy hogy szeretitek, ha a párotok dolgoz rajtatok? egyenletesen, lassan gyorsan? Bármi észrevétel jöhet, ha épp unatkozol és megosztanád a gondolataid.
A Férfiak is írhatnak pár jó tanáccsal, vagy tapasztalattal kapcsolatban.
Nálam az a favorit, mikor a párom ujjaz és közben a nyelvével izgatja a csiklómat is. Ilyenkor a hajhagymáim is bizseregnek, miután elmegyek, erre pikkpakk betolja a farkát és nekiáll keményen tolni....ááá...alig várom, hogy hazaérjen!
Köszi!
Szia
Nos, az az igazság, hogy ahány lány, annyi nyalás :) A legjobb, ha közösen kísérletezitek ki. Én személy szerint azt szeretem, ha előtte mással is foglalkozik, a melleim nagyon érzékenyek. Utána van, hogy annyira felizgulok, hogy már szinte fáj. Ezután lassan, egyenletesen kezd bele lent. A csiklót lehet közben finoman szívni, de tényleg csak finoman! Aztán jöhet az ujj. A tempót meg érezni fogod abból, ahogy barátnőd reagál rá.
De tényleg csak azt tudom mondani, hogy próbálkozzatok, kísérletezzetek, mondjátok meg egymásnak mi esik jól, mit hanyagoljatok.
Hajrá! :)
Tök aranyos... kivéve ezt:
"elmegyünk mindketten, "elvileg". Nem tudom, hogy csak színlel e a barátnőm, "
Az is gáz, ha színlel, de az is, hogy ez neked eszedbe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!