Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati tanácsadáson, párterápián volt valaki?
Minden érdekel róla.
Megoldódott-e a probléma, milyen volt, megérte-e?
Én csak terveztem, de az exem mereven elzárkózott tőle. Mindenesetre azt mondják, 50% az esélye annak, hogy a kapcsolat megmarad.
Könnyen lehet, hogy a párterápián az derül ki, hogy a feleknek semmi dolga egymással, akkor viszont segít a lezárásban.
Voltam.
Nem volt túl jó a terapeuta, egy idő után inkább otthagytuk, mert csak a pénzt vitte, és nem tudott mit kezdeni velünk, így inkább magunk próbáltuk megoldani. A terápia után még 2 évet voltunk együtt, lehet, hogy egy jó szakember megoldhatta volna a problémáinkat, de pszichológusi végzettség még nem garancia arra, hogy valaki a közhelyeken túl is tud bármit mondani.
Ezt előbb magadban kellene tisztázni (akár úgy, hogy egyedül mész el valakihez).
A terápia sok energiát igényel, úgy nem érdemes belevágni, hogy nem érzi valamelyik fél az elszántságot, hogy végig is csinálja, hogy tényleg őszintén elgondolkozzon az okokról. Így csak pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!