Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindig az aputestu "adoniszok"panaszkodnak parkapcsolati gondokra, ha egyszer allitolag a nok egy nagyresze oket tartja kivanatosnak a kulonbozo internetes "fogadjuk el magunk"propagandistak velemenye szerint?
Lehet. Kész szerencse, hogy itt vagy te, és kisegítesz, ha baj van.
Én csak a magam részéről tudok mesélni, amikor én azt mondom, a mackósabb pasik tetszenek, úgy is gondolom :).
Mondjuk kérdés az, hogy a panaszkodó túlsúlyos pasik mégis kinél próbálkoznak. Mert pl. én láttam már olyat, aki volt kb. 150 kiló, aztán olyan "szépen" beszélt a túlsúlyos, nála mégis arányaiban vékonyabb nőkről, hogy öröm volt nézni... aztán csodálkozik, hogy a "sminkeletlen modell" külsejű csaj miért nem cuppan rá azonnal. Ugye azt ők is elfelejtik a nagy rinyálás közben, hogy már ők is szelektálnak, és nem mindenkihez mennek oda. Aztán amikor kérnek tőlük képet, hogy mégis milyen külsejű lány nekik az átlagos, ha azt írja, hogy "hát átlagosaknál is próbálkozom", akkor basszus, belinkel egy képet egy lányról, aki egy divatos ruha-webáruházban MODELL :D. És akkor utána megkérdezzük, hogy "ez neked átlagos?", akkorra, hogy "jóvanna, de hát ez tetszik". Jó, de akkor miért várod el, hogy egy modell beléd legyen zúgva, ha te el vagy hízva? Na ugye.
A dagadtsagnak is van 2 fajtaja, azert tisztazzuk:D az alap mackos testalkat onnan indult, hogy van egy nagydarab ember, akitol ha benyelsz egy jobb horgot, nem biztos h felkelsz.. Vagy a 110 kilos kuplungkeszleteket siman emelgeti. Ezt ne keverjuk ossze a szteroidos bikakkal. Na szoval alapbol ez a mackos testalkat. Aki mellett biztonsagban erzi magat a no, mert tudja, ha valaki(k) is beszol(nak) ugyis a korhazban vegzi(k). Es van a dagadt dagadt akinek a 30 kilos borond megemelesehez is komolyan osszpontositani kell. Es ezek kezdtek el magukat mackonak hivni mert "nemma' az is nagy meg en is". En igen is mackos vagyok a 2 meteremmel, 120 kilommal. 1 eve kempozok es ha 3an jottek ram, azokat osszecsomagoltam, mindossze 1 vagast szerezve.
Na de a noknek mar csak a kinezet szamit. Apu testu vagyok es nem azert panaszkodom, mert nincs nom (van penzem-> birok venni mindent ami kell) hanem azert mert a szalkafaszuak nem birjak megvedeni a nojuket/verik a nojuket. Nekem ezert jar a szam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!