Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mindig az aputestu "adoniszok"panaszkodnak parkapcsolati gondokra, ha egyszer allitolag a nok egy nagyresze oket tartja kivanatosnak a kulonbozo internetes "fogadjuk el magunk"propagandistak velemenye szerint?

Figyelt kérdés
Sok ilyen ismerosom szemelyesen is panaszkodik ez ugyben,itt is sok tulsulyos "medvet"hallani reklamalni a nok hianya miatt! Ezek szerint megsem annyira nyerok a habtestu gombsracok kerekurak habteste,hiaba sulykoljak ezt egyesek! :) :P

2016. szept. 4. 11:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 Na azert megneznem azt ,hogy te milyen testalkatot mondasz szalkasnak! Lehet hangsulyozom lehet valami vezna sracokat minimalis izomzattal! ;)
2016. szept. 4. 19:34
 12/20 A kérdező kommentje:
#9 mert az ismeretsegi koromben minden kover ferfi engem zaklat az ilyen bajaival! A neten meg osztjak az eszt a tulsulyos ismerosok arrol a telt nok a szepek,aztan meg varjak a sportos pasikat akiknek nem kellenek-hozzateszem a tulsulyos pasikert meg a telt nok sem rajonganak! :D Te szerencses vagy hogy koverkent is szerencsed van! A mi korunkben meg a dagibb csajok sem szeretik a dagi ferfiakat! ;)
2016. szept. 4. 19:41
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Lehet. Kész szerencse, hogy itt vagy te, és kisegítesz, ha baj van.

2016. szept. 4. 20:06
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 nagyon szivesen! :D
2016. szept. 5. 05:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Én csak a magam részéről tudok mesélni, amikor én azt mondom, a mackósabb pasik tetszenek, úgy is gondolom :).

Mondjuk kérdés az, hogy a panaszkodó túlsúlyos pasik mégis kinél próbálkoznak. Mert pl. én láttam már olyat, aki volt kb. 150 kiló, aztán olyan "szépen" beszélt a túlsúlyos, nála mégis arányaiban vékonyabb nőkről, hogy öröm volt nézni... aztán csodálkozik, hogy a "sminkeletlen modell" külsejű csaj miért nem cuppan rá azonnal. Ugye azt ők is elfelejtik a nagy rinyálás közben, hogy már ők is szelektálnak, és nem mindenkihez mennek oda. Aztán amikor kérnek tőlük képet, hogy mégis milyen külsejű lány nekik az átlagos, ha azt írja, hogy "hát átlagosaknál is próbálkozom", akkor basszus, belinkel egy képet egy lányról, aki egy divatos ruha-webáruházban MODELL :D. És akkor utána megkérdezzük, hogy "ez neked átlagos?", akkorra, hogy "jóvanna, de hát ez tetszik". Jó, de akkor miért várod el, hogy egy modell beléd legyen zúgva, ha te el vagy hízva? Na ugye.

2016. szept. 5. 14:53
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 igen szerintem is valami hasonlo lehet a hatterben,bar sok dagibb holgy is inkabb a jo pasikra bukik (kizarolag) ;)
2016. szept. 5. 18:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Azt nem moondtam, hogy köztünk, nők között nincsenek ilyenek... volt egy ilyen kérdező, őt is kiosztottam kulturáltan :D.
2016. szept. 5. 19:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Én kimondottan aputestű vagyok, de eddig nem volt gondom a csajozással. Tudom, hogy sok nőnél nagyon számít a külső, de figyelmességgel, kedvességgel azért sok mindent lehet kompenzálni szerintem, főleg olyan nőknél akiknek ezek is fontosak még. 37/F
2016. szept. 8. 06:26
 19/20 anonim ***** válasza:

A dagadtsagnak is van 2 fajtaja, azert tisztazzuk:D az alap mackos testalkat onnan indult, hogy van egy nagydarab ember, akitol ha benyelsz egy jobb horgot, nem biztos h felkelsz.. Vagy a 110 kilos kuplungkeszleteket siman emelgeti. Ezt ne keverjuk ossze a szteroidos bikakkal. Na szoval alapbol ez a mackos testalkat. Aki mellett biztonsagban erzi magat a no, mert tudja, ha valaki(k) is beszol(nak) ugyis a korhazban vegzi(k). Es van a dagadt dagadt akinek a 30 kilos borond megemelesehez is komolyan osszpontositani kell. Es ezek kezdtek el magukat mackonak hivni mert "nemma' az is nagy meg en is". En igen is mackos vagyok a 2 meteremmel, 120 kilommal. 1 eve kempozok es ha 3an jottek ram, azokat osszecsomagoltam, mindossze 1 vagast szerezve.

Na de a noknek mar csak a kinezet szamit. Apu testu vagyok es nem azert panaszkodom, mert nincs nom (van penzem-> birok venni mindent ami kell) hanem azert mert a szalkafaszuak nem birjak megvedeni a nojuket/verik a nojuket. Nekem ezert jar a szam.

2016. szept. 11. 01:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Kerek urak habteste XDDDD Ezen meghalok. Lol. Amúgy nekem az tetszik ha van a férfin valamennyi izom. Nem kell gyúrni csak legyen rajta izom.(De gyúrhat is csak akkor ne kritizáljon ha épp híztam pár kilót ünnepek miatt meg hogy húzzak izmosítani). Aztán tökmindegy h vékonyabb vagy vastagabb. De pont az apu test taszít. Amúgy meg szerintem a nőket személyiséggel kell megfogni.
2017. márc. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!