Szerintetek túl sok lett a diéta nyárra, girhes alak vagy ez pont jó alak? Fürdőruhás képek lent.
2017. szept. 7. 23:27
1/87 anonim válasza:
Valakinek tökéletes, valakinek jó, valakinek girhes. Nekem teccik. Két cével.
3/87 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy egyeseknek hogyan lehet ennyire ferde énképük saját magukról.
4/87 anonim válasza:
Úúú, de ott lennék! Szerintem pont jó. :)
5/87 anonim válasza:
Ilyen alakom van. Sokokanak girhes, masoknak nem. Ja, soha nem dietaztam.
6/87 anonim válasza:
Pont jó, de úgyis mindenki girhesnek fogja mondani. Ennél már ne legyél se kövérebb se soványabb.
Alapból agyfasz kategória, hogy valaki azt mondja, hogy egyél, hogy felszedj pár kilót. Akkor már inkább sportolj a kerekebb formákért.
A girhes itt kezdődik:
7/87 anonim válasza:
Csatlakoznék azokhoz,akik azt mondják,pont jó
8/87 anonim válasza:
Olyan mintha lenne egy kis pötsöd. A sok szőke pihe is árulkodó a combodon. Nem teng benned túl a tesztoszteron? VAGY TE EGY FIÚ VAGY?!?!?!?!
9/87 anonim válasza:
Nálam lényegében tökéletes alak. Kicsit sem tartom túl vékonynak, girhesnek.
Egyéni vélemény, de ha pontozni kéne én biztos adnék legalább 10/9-et :)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!