Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Minek kell a kitiltóknak a...

Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!

Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.

2023. jún. 22. 21:33
 91/144 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért tiltottal ki, mert meguntak, hanem mert éveken át, rendszeresen megszegted a szabályokat. Még így is rengeteget vártak, és nagyon türelmesek voltak veled.
2023. szept. 4. 20:56
 92/144 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen a sablonon a Gömör Lászlóra, a Pócs Tamásra és a Vincze Lillára vonatkozó hivatkozások hasznosak, de a többi csak "díszíti" a sablont.

Értém én, hogy aki sablont létrehozta, annak kevés a december 24-e és a január 6-a közötti időszak. Tudom, hogy a sablont nem kell vízkeresztkor leszedni, de a sablon akkor sem karácsonyfa!

A Wikipédia nem linkgyűjtemény.

2023. nov. 2. 13:21
 93/144 anonim ***** válasza:
Miért tartod haszontalannak egy együttesnél az albumaik felsorolását?
2023. nov. 2. 13:28
 94/144 A kérdező kommentje:
Mert vagy nem nevezetesek, vagy ha mégis, akkor az van, hogy aki tudja, hogy egy album nevezetességét mi támasztja alá, az egyetlen Napoleon Boulevard album lapját sem hajlandó létrehozni.
2023. nov. 2. 13:30
 95/144 anonim ***** válasza:
Ez több, mint 4 hónapos válasz neked: "Érdekes kifejezés díszítik, gondolom a haszontalanságra utal. Nem haszontalanok! Az, hogy nem nevezetesek - egy önálló szócikk létrehozásához - még nem jelenti azt, hogy a címüket sem lehet felsorolni egy épp ilyesmire való helyen, az együttes sablonjában."
2023. nov. 2. 13:34
 96/144 anonim ***** válasza:
78%
Köttesd már ki az internetet, megmondtuk már!
2023. nov. 2. 13:55
 97/144 A kérdező kommentje:
Válasz a 97-esnek: ha kiköttetem, akkor is kötelező fiúkat és elektromos hulladékokat látnom.
2023. nov. 2. 14:02
 98/144 anonim ***** válasza:
Igen? Ha megszűnik a Wikipédia, akkor is háborúk zajlanak!
2023. nov. 2. 14:43
 99/144 A kérdező kommentje:

Erre még mindig nem válaszolt senki sem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

Lehet, hogy 10 év múlva sem fog válaszolni a kutya sem. A témában az összes hozzászólást mind én írtam.

2023. dec. 12. 16:07
 100/144 anonim ***** válasza:

A fél tucat Wikiwandos kérdésed valamelyike alatt leírtam, hogy ameddig a Wikipediát akarod szerkeszteni, és azon te tiltva vagy, addig teljesen mindegy hogy mit akarsz a hozzá kapcsolódó oldalakon is csinálni, mert a tiltásod hatással lehet rá. Azért nem válaszolnak a Wikiwandos kérdésekre, mert felesleges. Nem az oldal hibás, hanem 100+ fiókod van bannolva, és mégis folytatod.

Hagyd már végre békén ezt a szerkesztést. Kitiltottak, ne piszkáld az oldalt. Most is látszik néhány wikis cikk szerkesztési előzményén, hogy minden áron bele akarsz nyúlni és módosítgatni a dolgokat ('csináljuk a fesztivált' szócikk 9. évadát beleerőszakolni mindenképp, hogy ott legyen a hivatkozás, még a Wikis szerkesztési szabályoknak ellentmondóan csak azért is wikiwandos linkkel).

2023. dec. 12. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!