Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?
Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!
Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.
Ezen a sablonon a Gömör Lászlóra, a Pócs Tamásra és a Vincze Lillára vonatkozó hivatkozások hasznosak, de a többi csak "díszíti" a sablont.
Értém én, hogy aki sablont létrehozta, annak kevés a december 24-e és a január 6-a közötti időszak. Tudom, hogy a sablont nem kell vízkeresztkor leszedni, de a sablon akkor sem karácsonyfa!
A Wikipédia nem linkgyűjtemény.
Erre még mindig nem válaszolt senki sem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Lehet, hogy 10 év múlva sem fog válaszolni a kutya sem. A témában az összes hozzászólást mind én írtam.
A fél tucat Wikiwandos kérdésed valamelyike alatt leírtam, hogy ameddig a Wikipediát akarod szerkeszteni, és azon te tiltva vagy, addig teljesen mindegy hogy mit akarsz a hozzá kapcsolódó oldalakon is csinálni, mert a tiltásod hatással lehet rá. Azért nem válaszolnak a Wikiwandos kérdésekre, mert felesleges. Nem az oldal hibás, hanem 100+ fiókod van bannolva, és mégis folytatod.
Hagyd már végre békén ezt a szerkesztést. Kitiltottak, ne piszkáld az oldalt. Most is látszik néhány wikis cikk szerkesztési előzményén, hogy minden áron bele akarsz nyúlni és módosítgatni a dolgokat ('csináljuk a fesztivált' szócikk 9. évadát beleerőszakolni mindenképp, hogy ott legyen a hivatkozás, még a Wikis szerkesztési szabályoknak ellentmondóan csak azért is wikiwandos linkkel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!