Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Minek kell a kitiltóknak a...

Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!

Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.

2023. jún. 22. 21:33
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/151 anonim ***** válasza:
100%

Mit érsz egyetlen karakterrel? Mivel jobb, ha olyan oldalt nyitsz meg "véletlenül", mintha egy üreset?

Aki hülyeségeket akar írni, az ne tegye.

2023. júl. 18. 13:25
 82/151 A kérdező kommentje:
Válasz: semmit. Eleve, aki a lapokba mindenféle hivatkozásokat szúr, annak már tudnia kellene, hogy mi az, ami nevezetes, s mi nem. 2021-ig úgy tudtam, hogy azért vannak piros hivatkozások, mert vannak olyan lapok, melyeket senki sem hajlandó létrehozni.
2023. júl. 18. 13:29
 83/151 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez nem így van?
2023. júl. 18. 13:38
 84/151 A kérdező kommentje:
De. Amit eddig még a kutya sem hozott létre, azok közül én nem tudom, hogy melyik téma nevezetes, s melyik nem. Azt viszont megértettem, hogy amit törlési megbeszélésre jelölnek, azok nem nevezetesek.
2023. júl. 18. 13:40
 85/151 Hintalow ***** válasza:
100%

Szerintem hagyjátok, úgy sem lehet értelmesen beszélni vele (meg mivel az egész oknak sincs értelme, így nem is lehet miről.)

Korábban a prohardver fórumán is nyitogatta a posztokat a hasonló dolgairól, csak ott rövid úton darálták az összeset a modik és kész.

Itt is csak valami hasonló működne, kérdés töröl-kérdés töröl-kérdés töröl-felhasználó tilt, és innentől minden új reg kapásból megy tiltásra, ha kiderül, hogy ő az.

Csak ez nem az az oldal sajnos 😅

2023. júl. 18. 13:42
 86/151 anonim ***** válasza:
100%

"De."

Hát akkor mi az, hogy 2021-ig tudtad így?

2023. júl. 18. 13:52
 87/151 A kérdező kommentje:

Válasz 86-osnak: 2021. tavaszán jelölgették törlésre azokat a lapokat, melyeket létrehoztam.

2021. augusztusában tiltották ki Balázs6-ot. Ha nem jönnének rá, hogy ki az a Balázs6, akkor mindent megtennék, hogy elkerüljem a kitiltást.

2023. júl. 18. 13:55
 88/151 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz. Azóta is regisztráltál vissza zoknibábokat, és azóta is el kellett járniuk a romboló viselkedésed miatt. Lásd a 15-ös választ, de linkelek vitát is ha kell:

Augusztusban tiltottak, novemberi vita:

[link]

2022 áprilisban megint a karácsonyfákról és hivatkozásokról hadováltál:

[link]

2022. június, megint a piros linkekről hablatyolás:

[link]

2022. július, augusztus december, 2023 májusban még mindig utánad takarítottak:

[link]

Semmit nem tanultál ezekből, és soha nem fognak visszaengedni emiatt. Nem egyszer játszottad ezt el, hiszen a Balázs6-os fiók (amiről mindig harmadik személyben beszélsz, miközben az te vagy) után még 108 db fiókot regisztráltál be és tiltottak ki.

2023. júl. 18. 14:09
 89/151 anonim ***** válasza:
51%
#85: Pedig elméletileg ez itt is működik. Csak mostanában ha valaki nem 16 alatti, akkor csak akkor hajlandóak törölni, ha valami komoly jogsértést akar elkövetni. Dettit is csak azután töröloték, hogy illegálisan akart vényköteles gyógyszereket szerezni. Előtte 100%-on tolta a gyűlölködést, tudatmódosító szerek dicsőítését, náci ideológiát, mégsem törölték.
2023. júl. 27. 15:48
 90/151 A kérdező kommentje:

Előfordul, hogy feltöltök a YouTube-ra egy olyan számot, aminek nem tudom a címét. A YouTube a korlátozásokhoz odaírja, hogy Nincs. Kérdezhetem akármelyik internetes fórumon is, hogy mi annak a számnak a címe, lehet, hogy 10 múlva sem fogja megmondani még a kutya sem.

Azért irigylem a kitiltókat, mert ha ők 10 év alatt megunnak valakit, akkor ott a lehetőség a kitiltásra.

2023. szept. 4. 18:34
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!