Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Minek kell a kitiltóknak a...

Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!

Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.

2023. jún. 22. 21:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/149 A kérdező kommentje:
Válasz 50-esnek: az én hozzászólásomban a figyelo.hu honlapról nincs szó.
2023. jún. 27. 18:38
 52/149 anonim ***** válasza:
75%
Az általad linkelt oldalon egy hivatkozás.
2023. jún. 27. 18:47
 53/149 anonim ***** válasza:
51%
A web.archive.org egy archiváló oldal. Ha valamit csak ott találtál meg, akkor az már nem létező oldalról származó "felvétel". Nem hinném, hogy egy törölt oldalt forrásként elfogadnak, mert azt a feltételt sem teljesíti, hogy létezik.
2023. jún. 27. 19:40
 54/149 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy pedig Balázs, ha egy jó forrást találsz esetleg, az sem elég, mert kettő kell.
2023. jún. 27. 20:04
 55/149 anonim ***** válasza:
100%

"Google-lal ki nem kereshető források vannak megadva"

És mondd Cuncumókus, szerinted melyik megadott forrást nem lehet megtalálni keresővel? És egyáltalán ez miért is szempont?

2023. jún. 28. 03:11
 56/149 A kérdező kommentje:
Válasz 55-ösnek: pl. web.archive.org-vel elérhető megszűnt honlapokra, vagy könyvekre.
2023. jún. 28. 13:13
 57/149 anonim ***** válasza:
100%
És egyáltalán ez miért is szempont, cuncimókus??x
2023. jún. 28. 13:15
 58/149 A kérdező kommentje:

Itt van néhány lap, melyeket szeretném, ha létre lennének hozva:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezekre hivatkozik a sablon.

2023. jún. 28. 13:17
 59/149 anonim ***** válasza:
100%
Balázs! Egy jó párszor elmondtuk már (ezt is), hogy a wikiben nem az számít, hogy mit szeretnél. Ha valami nevezetes, lesz róla cikk, ha nem, nem. Ezek pedig nem nevezetesek, hiába hozod létre őket százezredszerre is. Az pedig abszolút nem lényeges, hogy hivatkozik-e rájuk a sablon vagy sem. Nem attól függ, hogy valamiről lesz-e cikk.
2023. jún. 28. 18:16
 60/149 A kérdező kommentje:

Válasz az 59-esnek: s mivel a Napoleon Boulevard együttes albumai nem nevezetesek, ezért az allmusic.hu-n (a magyar előadók zenei adatbázisán) lehetett megnézni, hogy melyik Napoleon Boulevard albumon mik vannak, amíg a honlap meg nem szűnt.

Mivel a Napoleon Boulevard együttes albumai nem nevezetesek, ezért csak díszítik a sablont. Lehet, hogy a sablon létrehozójának nincs műfenyőfája, s nem akar minden évben fenyőfát venni. Vagy az lehet, hogy a sablon létrehozójának nem elég a december 24-e és a január 6-a közötti időszak.

2023. jún. 28. 18:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!