Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?
Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!
Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.
"Google-lal ki nem kereshető források vannak megadva"
És mondd Cuncumókus, szerinted melyik megadott forrást nem lehet megtalálni keresővel? És egyáltalán ez miért is szempont?
Válasz az 59-esnek: s mivel a Napoleon Boulevard együttes albumai nem nevezetesek, ezért az allmusic.hu-n (a magyar előadók zenei adatbázisán) lehetett megnézni, hogy melyik Napoleon Boulevard albumon mik vannak, amíg a honlap meg nem szűnt.
Mivel a Napoleon Boulevard együttes albumai nem nevezetesek, ezért csak díszítik a sablont. Lehet, hogy a sablon létrehozójának nincs műfenyőfája, s nem akar minden évben fenyőfát venni. Vagy az lehet, hogy a sablon létrehozójának nem elég a december 24-e és a január 6-a közötti időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!