Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?
Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!
Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.
Válasz a 20-asnak: azt megértettem, hogy egy olyan forrás, ahol csak az van leírva, hogy egy albumon milyen számok vannak, meg az album (lemez, kazetta vagy CD) borítóját tartalmazza, az nem támasztja alá a nevezetességet. Azt viszont még mindig nem tudom, hogy miféle titkos forrás tesz egy rohadt albumot nevezetessé. Amióta megszűnt az allmusic.hu (magyar előadók zenei adatbázisa), azóta sehova sincs leírva, hogy melyik Napoleon Boulevard album mit tartalmaz.
Az összes Napoleon Boulevard albumra vonatkozó hivatkozás díszíti ezt a sablont.
A privátban zaklatást pedig fejezd be!
Továbbra is csak azt tudom mondani: kapsz a kérdéseidre választ, csak képtelen vagy azokat felfogni.
Sőt, sokszor még a kérdések feltevése sem megy...
"Válasz a 25-ösnek"
Nem, ez nem válasz.
"Ha minden kérdésemre kapnék választ, akkor ezt a Kápa lemezt is le tudnám tölteni"
Nem.
Te kevered a szezont a fazonnal.
Nem, akkor tudnád letölteni, ha kifizetnéd, vagy a tulajdonos díjmentesen elérhetővé tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!