A legújabb 4.3 Artisteerrel készített Wordpress sablon kompatibilis a PHP8-al?
Nem ajánlom még a 8-cast, átkapcsoltam és az összes plugin virított hogy nem garantálja a rendes működését... Még a világhírű Wordfence védelem ahol az Aktív telepítések: 4+ millió
még az is kiírta. Pedig ott azért van pénz... Nem érdekli nagyon a fejlesztőket a PHP 8 most.
Szia! Én teszteltem, sajnos nem kompatibilis az Artisteer a PHP 8.0 verzióval, és eddig megoldást sem találtam erre.
Sőt, más kompatibilitási problémák is vannak vele. A legújabb 4.3-mas verzió 2015-ös, hat éve egyáltalán nem volt fejlesztés, miközben a WordPress rengeteget fejlődött ez a hat év alatt.
Sajnos az Artisteer témát záros határidőn belül cserélni kell, vagyis erősen ajánlott. A PHP 7.4 verzió 2022 decemberéig kap már csak biztonsági frissítéseket.
Ami témát ajánlok ingyenesben, az az Astra: [link]
Pontosabban ennek van ingyenes és fizetős verziója, az ingyenes alap weboldalakhoz és blogokhoz bőven megfelel. Van pár egész tetszetős ingyenes kinézetük, és Elementor free-t használ.
Fizetősben szerintem a Divi a legjobb: [link]
Ennek az előnye, hogy Artisteer-ből a teljes tartalom (formázásokkal, képekkel együtt) egyszerűen átemelhető Divi-be, ezért sokkal kevesebb munka van vele, mint más sablonokkal. Ráadásul a Divi nagyon jól testre szabható, egyszerűen lehet vele az Artisteerhez hasonló kinézetet készíteni.
A PHP 8.0-val a WordPress alaprendszer, és az összes népszerű bővítmény meg sablon kompatibilis. Én nem is ajánlok olyan bővítményt, amit nem frissítenek legalább három havonta, mert az biztonsági és kompatibilitási problémát okozhat.
Ha szükség van rá, szívesen segítek a váltásban, de az Artisteer-t már nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!