A wordpressnek miből van bevétele?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, akkor a teljes cms ingyenes. Vannak ugyan fizetős sablonok, de azok sem olyan nagy összegek, és ha jól tudom akkor a sablonok árait, nem is a wp kapja. Bár ezt lehet hogy rosszul tudom :). Így az a kérdésem merült fel, hogy a cms fejlesztőit miből fizetik? Miből van bevételük?2021. júl. 11. 21:27
1/3 anonim válasza:
Vannak előfizetések rá, illetve reklám bevételek etc.
2/3 anonim válasza:
Általában vagy vannak fizetős tartalmak, vagy a reklámokból tartják fenn magukat. #1 válasza alapja jelen esetben mindkettő fennáll.
3/3 anonim válasza:
Tudod vannak olyan dolog hogy szabadszoftver. Egy közösség fejleszti, többségük ingyen, alapítványokon keresztül lehet őket támogatni, tehát valamennyi bevételük van. De alapvetően nem cél a profitszerzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!