Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szeretném jobbá tenni a Tesco...

Szeretném jobbá tenni a Tesco weboldalát. Hogyan férhetek hozzá?

Figyelt kérdés
Annak örülnék, ha minél több felhasználónak tudnék segíteni. Pl. a gombok méretének, színének megváltoztatásával, vagy a kereső okosításával stb. A Tesco webfejlesztők hónapok óta csak lógatják a lábukat, hiába küldök hasznos feljesztési ötletet. Szívesen segítek nekik, ingyen megcsinálom helyettük. Természetesen publikálás előtt átnézhetnék amit készítettem, minden csak a Tesco jóváhagyásával változna az oldalon. Így nem kell félniük, hogy valami káros szoftvert építek be, vagy elrondítom az oldalt stb. Minőségi munka, ingyen. Mert profi webfejlesztő vagyok, és zavar hogy fapados a weboldaluk. Elégedett vagyok velük, szívesen segítenék nekik. És szerintem sok felhasználó örülne, nemcsak a Tesco, szóval hasznosnak érezném magamat. Ha kapok pár szatyor kaját cserébe, az hab a tortán, nem elvárás. Hogyan férhetek hozzá a Tesco weboldalának forráskódjához?

ma 09:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha ők nem kooperatívak, akkor talán egy bővítményt is csinálhatnék, pl. Chrome és Edge böngészőkhöz, amit telepítve nem a hivatalos, hanem a minőségibb verziót láthatnák a felhasználóim.
ma 09:07
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
F12 gomb és ott úgy módosítod az oldalt ahogy csak akarod. Persze csak nálad lesz hatása és csak újratöltésig.
ma 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Ha te valóban profi webfejlesztő lennél, akkor pontosan tudnád, hogy egy weboldalhoz hogyan lehet hozzáférni.
ma 09:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Látom nem értitek a kérdést, csak kötekedni akartok. Nyilván nem helyi módosítást szeretnék csinálni, és nem is egy szokásos GitHub projektről van szó, hanem egy zárt rendszerhez való legális hozzáférésről. Kerülő megoldásnak egy böngésző bővítmény ideális lehet szerintem, de inkább az érdekelne, hogy ti hogyan próbálnátok kapcsolatot teremteni az illetékesekkel, hogyan győznétek meg őket. Ebben nem vagyok profi, nincsenek ismerőseim a Tesconál, azt se tudom hogy ők belsősökkel, vagy kiszervezéssel készítik a weboldalt stb. Én csak ahhoz értek, hogy ha van mondjuk egy SFTP hozzáférésem egy ügyfelem szerveréhez, akkor elvégezzem a megrendelt fejlesztéseket. De ez most egészen más helyzet, ez egy kéretlen önkénteskedési törekvés, ami előtt ajtókat kellene nyitni valahogyan.
ma 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"ti hogyan próbálnátok kapcsolatot teremteni az illetékesekkel, hogyan győznétek meg őket."

Vannak IT-s álláshirdetések, valamint felheted velül a kapcsolatot [link] ahova küldheted ötletedet, látványtervedet, vagy bemutathatod böngészőkiegészítődet.

ma 15:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Hasznos válasz, köszi! ✅
ma 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!