Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Minek kell a kitiltóknak a...

Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!

Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.

2023. jún. 22. 21:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/144 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem hagyjuk is ezt, látjuk, hogy semmi foganatja nincs a dolognak, beszélhetünk neki addig, amíg meg nem öregszünk, akkor sem fogja megérteni, sem érdemben reagálni rá, semmi.
2023. jún. 28. 20:25
 72/144 anonim ***** válasza:
67%

"melyik Napoleon Boulevard albumon kik működtek közre (igaz, ahhoz be kellett jelentkezni, s csak nézhette meg, akinek volt az egyenlegén pénz)"

Ilyen irigyeket... Mit árultak azok?

"(magyar előadók zenei adatbázisa)"

Oké :)

2023. jún. 28. 20:27
 73/144 anonim ***** válasza:
67%

OCD, autizmus, igazából mindegy is.

1. Ez még nem indok arra, hogy mások munkáját tönkretegye, vagy megnehezítse.

2. Megfelelő terápia, és értelmi képességek mellett egy autista, vagy egy OCD-s is fel tud fogni elemi dolgokat. Mondjuk azt, hogy mit szabad, meg mit nem.

2023. jún. 29. 03:44
 74/144 anonim ***** válasza:
48%
Hát igen, ezt is sokszor mondtuk neki, hogy kezeltesse magát és hasonlók, de mintha a falnak beszélnénk.
2023. jún. 29. 06:03
 75/144 A kérdező kommentje:

Belinkelek egy olyan témát, melyre még a kutya sem válaszolt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__12330123-a-..

Ha erre a kérdésre 10 múlva sem kapom meg a választ, akkor irigylem a kitiltókat!

2023. júl. 17. 18:01
 76/144 anonim ***** válasza:
100%
10 mi? De mi közük ehhez a kitiltóknak?
2023. júl. 17. 18:32
 77/144 A kérdező kommentje:
Válasz a 76-osnak: semmi.
2023. júl. 17. 18:38
 78/144 anonim ***** válasza:
94%
Hát... oké.
2023. júl. 17. 18:47
 79/144 anonim ***** válasza:
100%

Oké, beteg, autista, OCD-s. De rá is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint másokra. Legalábbis elméletben. Ha nem beszámítható, akkor - mondjuk ez nem az ő sara - nem szabadna neki engedni, hogy olyan helyeken garázdálkodjon, ahol káros a jelenléte, és ami neki sem tesz jót. Mert az, hogy ekkora megszállottsággal van rákattanva a linkek színére, az neki sem jó. Talán internethez sem kéne engedni. Ha tényleg annyira beteg, akkor esetében ez olyan, mint amikor a kisgyereket leültetik a számítógép - és internet - elé. Nem tesznek vele jót, mert éretlen a használatára, és még baja is származhat belőle. Így van ez a kérdezőnél is. Amennyi időt azzal foglalatoskodott, hogy beletörölgessen egy hasznos és értékes munkába a saját mániái miatt, azalatt rengeteg hasznosabb dolgot is csinálhatott volna. Egyszerűen nem szabadna internethez engedni. Vagy erősen korlátozni kellene, hogy mihez férhet hozzá.

Itt sem kellene hagyni, hogy garázdálkodjon. Nem értem, hogy a moderátorok miért nem törlik őt? Nekünk sem jó, meg igazából neki sem.

Ha pedig kezelhető lenne a betegsége, akkor meg az ő sara, ha ebbe nem egyezik bele. Nekem úgy tűnik, a felsoroltakon kívül egy nagyon súlyos kényszerbetegsége is van, ez pont azzal jár, hogy nem tud azokon a dolgokon túllépni, amik zavarják, vagy amitől fél. De ez szinte minden esetben kezelhető, vagy legalábbis komoly javulás érhető el. Léteznek már rá nagyon jó gyógyszerek. Csak ahhoz kezeltetnie kellene magát. Ha pedig nem teszi, akkor onnantól nem legitim arra hivatkozni, hogy beteg.

2023. júl. 18. 08:43
 80/144 A kérdező kommentje:

Én azt tudom, hogy egyetlen karakter is kékké változtatja a hivatkozások színét, s csak akkor lesz újra piros, ha törlik a lapot.

Az is igaz, hogy a piros hivatkozásokra véletlenül is rá lehet kattintani, s aki nincs blokkolva, az hülyeségeket is tudna írni a Wikipédiába.

2023. júl. 18. 13:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!