Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?
Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!
Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.
Válasz a 112-esnek: a Napoleon Boulevard tehetségkutatóban nem is szokott fellépni. Viszont itt van ez a lap:
Ez öt olyan lemezre hivatkozik, melyet senki nem hajlandó létrehozni.
Ez a sablon csak három létező személyre hivatkozik: Vincze Lillára, Gömör Lászlóra, és Pócs Tamásra. A többi hivatkozás csak a sablont díszíti, mert aki tudja, hogy egy nevezetességet mi támaszt alá, az egyetlen Napoleon Boulevard albumot sem hajlandó létrehozni.
Itt van egy téma, melyre még a kutya sem válaszolt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__127..
Ha a kitiltóknak valaki nem tetszik, s még 10 év múlva sem változik, akkor a kitiltóknak van lehetőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!