Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?
Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!
Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.
Válasz a 141-esnek: értem, de nem tudom, hogy te mit csinálnál, ha neked valami nem tetszene, s még 10 múlva is ugyanolyan maradna. Ha te 10 alatt megunnál valamit, akkor nem tudom, mit csinálnál.
Ide olyanokat is leírok, melyeknek ugyan a Wikipédiához nincs köze, de én ugyanúgy unom, mint Balázs6 kitiltói azt, hogy valaki nem nevezetes témákat akar létrehozni. Pl. szeretnék dolgozni, de ahova én járok, ott már 2004. augusztusa óta nincs munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!