Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Minek kell a kitiltóknak a...

Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!

Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.

2023. jún. 22. 21:33
 131/144 anonim ***** válasza:
És mi a retekért írtál neki?
szept. 12. 14:52
 132/144 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi, hogy a c64.krissz.hu lapon az online játékok között miért nincs Boulder Dash. A Frogger csak gombokkal lehet játszani, s nem tudom az okát.
szept. 12. 14:54
 133/144 anonim ***** válasza:
83%
Fejezd már be
szept. 12. 17:06
 134/144 A kérdező kommentje:

Ma írtam egy témát:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

Arra vagyok kíváncsi, hogy konvertáló program miért nyomja össze a képet. Lehet, hogy még 10 év múlva sem fogja megmondani nekem még a kutya sem a választ.

okt. 3. 14:53
 135/144 anonim ***** válasza:
Nem kell itt reklámoznod az új kérdésed.
okt. 3. 18:40
 136/144 A kérdező kommentje:
Az Android 10-hez olyan telefon kell, ami nagyobb, mint az én telefonom. Minél nagyobb egy telefon képernyője, annál jobban láthatom rajta a Wikipédia hivatkozásait. Hiába lenne nekem fekete-fehér monitorom, az okostelefonomon akkor is látom a Wikipédiának a hivatkozásait, melyeknek nem a színük zavar. Abból indulok ki, hogy mi jelenik meg a monitoron akkor, amikor valaki piros hivatkozásra kattint.
okt. 8. 19:03
 137/144 anonim ***** válasza:
50%
Dobd ki a telefonodat, és probléma megoldva.
okt. 10. 13:44
 138/144 A kérdező kommentje:
Válasz 137-nek: ha nem tetszenek a Wikipédia hivatkozásai, viszont szeretném, ha működne a NewPipe 0.27-es verziója, akkor két szék között kell lennem.
okt. 10. 15:39
 139/144 anonim ***** válasza:
Hát látod, ilyen az élet. Mi meg nem akarunk téged látni sem itt, sem máshol.
okt. 29. 13:34
 140/144 A kérdező kommentje:

Most az Indexen írtam egy új hozzászólást:

[link]

Lehet, hogy még 10 múlva sem fog válaszolni a kutya sem. Azért irigylem a kitiltókat, mert ha valaki nem nevezetes témákat hoz létre, s még 10 év múlva sem változik, akkor a kitiltóknak van egy lehetőségük. Ha az én írásomra még 10 év múlva sem válaszol senki, akkor én nem tudok mit csinálni.

nov. 8. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!