Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?
Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!
Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.
Ma írtam egy témát:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Arra vagyok kíváncsi, hogy konvertáló program miért nyomja össze a képet. Lehet, hogy még 10 év múlva sem fogja megmondani nekem még a kutya sem a választ.
Most az Indexen írtam egy új hozzászólást:
Lehet, hogy még 10 múlva sem fog válaszolni a kutya sem. Azért irigylem a kitiltókat, mert ha valaki nem nevezetes témákat hoz létre, s még 10 év múlva sem változik, akkor a kitiltóknak van egy lehetőségük. Ha az én írásomra még 10 év múlva sem válaszol senki, akkor én nem tudok mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!