Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Minek kell a kitiltóknak a...

Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!

Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.

2023. jún. 22. 21:33
 101/144 A kérdező kommentje:
A wikiwand-ot más is meg tudja nyitni, nem csak én. Nem tudom, hogy a wikipédia miből feltételezi, hogy a Balázs6 szerkeszti. Nem akarom, hogy a wikipédia felismerjen engem.
2023. dec. 12. 16:28
 102/144 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan tiltottak ki, és azóta is ugyanazt csinálod tiltáskerülésekkel, nem változtál meg és továbbra sem csinálod jól. Nem adtak neked új esélyt, de csalással csináltál magadnak, és ugyanúgy vissza kell vonni vagy törölni, amit szerkesztettél.

Elmondták itt neked több száz kommenten keresztül hol szépen, hol csúnyán, hol ötféleképpen, hogy nem neked való ez a szerkesztés, mert nem vagy hajlandó betartani a szabályokat.

Hatodjára nem fogja már senki újra leírni ugyanazt, inkább nem válaszolnak a kérdéseidre.

2023. dec. 12. 16:37
 103/144 A kérdező kommentje:

A kitiltók olyanok, mint ha egy hároméves gyerek összetörne egy tányért vagy egy porcelánfigurát, vagy széttépne egy könyvet, én pedig még 70 éves vagy 80 éves korában is utálnám őt azért, amit 3 éves korában elkövetett. Nekem az ő szülei vagy a rokonai hiába magyaráznák azt, hogy ő akkor még kicsi volt. Egyszer elkövetne egy rosszaságot, engem meg nem érdekelne, hogy ő akkor mennyi idős volt, még 70 éves vagy 80 éves korában sem szeretném őt, s hiába magyaráznák nekem, hogy ő akkor még kicsi volt.

Én megtanultam, hogy ami törlési megbeszélés alapján lett törölve, az nem nevezetes. Amit viszont eddig még a kutya sem hozott létre, azok közül meg nem tudom, hogy melyik téma nevezetes, s melyik nem.

Ha anyu kiköttetné miattam az internetet, akkor is kötelező lenne nekem fiút látnom. Fiút csak akkor nem kell látnom, amikor már el leszek temetve.

2023. dec. 12. 20:45
 104/144 anonim ***** válasza:

A kitiltásod óta is elköveted ugyanazokat a hibákat, úgyhogy ez rossz példa. Nem tanultál belőlük, és a tiltás megkerülése utáni tevékenykedésedet még mindig vissza szokták vonni.

Az csak egy dolog, hogy nem is használhatnád az oldalt, de amit csinálsz rajta az hibás vagy téves, amit ki kell javítani.

Nem a múltbeli hibák áldozata vagy, akit nem engednek játszani. Most is rendszeresen rosszul szerkeszted a cikkeket. Vagy feleslegesen hozod létre. A tévés celebes műsorok nem nevezetesek, és a több évtizede megjelent nevenincs albumok sem.

2023. dec. 12. 21:01
 105/144 anonim ***** válasza:

"A kitiltók olyanok, mint ha egy hároméves gyerek blablabla..."

Nem tűnik fel, hogy mi a különbség? Nem? Az, hogy te nem egy hároméves gyerek vagy, hanem egy felnőtt, és nem három éves korodban hánytad össze a Wikipediát, hanem felnőttként (mennyi is vagy most?), és a hasonlatnál maradva: nem egyetlen tányért törtél össze, hanem több százat, és ezt több éven át csináltad.

De azért tényleg aranyos, hogy egy hároméves gyerekhez hasoníltod magad. ;-)

2023. dec. 13. 08:22
 106/144 anonim válasza:

Balázs még mindig itt garázdálkodik, még mindig a magáét fújja és az istennek sem hallgat senkire? Ajjaj... Sosem tanul semmiből.

Balázs, az a baj az eszmefuttatásaiddal, hogy meg sem próbálod álcázni magadat (valószínűleg nem is tudod). Hiába mondod, hogy "nem szeretném, hogy a wikipédia felismerjen engem", stílusod egyből leleplez. "Nem tudom, hogy a wikipédia miből feltételezi, hogy a Balázs6 szerkeszt" - hahaha. Ugyan már, egy hároméves átlát rajtad (ha már őket emlegetted). Jut eszembe: ez lesz most az új szavajárásod? Hogy a "kitiltók olyanok, mintha egy 3 éves ezt meg azt csinálna, én meg 70 vagy 80 évesen is utálnám őket azért, amiért tettek"? Van itt baj kérem szépen, nagy a baj.

Értjük, hogy autista vagy, próbáltunk is segíteni, mindhiába. Jómagam (enyhe) aspergeres vagyok, tehát tudom, mi fán terem a dolog (bár én az aspergert inkább csak egy állapotnak mondanám, mint konkrétan autizmusnak, még ha sokan oda sorolják is), de akkor is. Te biztos valami súlyosabb eset, esetleg kényszerbeteg lehetsz (bocs a távdiagnózisért, de minden hozzászólásodból ez jön le). Hányszor mondtuk, hogy akadj le a wikiről, engedd el, ne erőltesd, neked aztán lehet beszélni. 2009 óta semmit nem fejlődtél,azt sem tudom, hogy tűrtek meg ott annyi ideig. Annyiszor blokkoltak már, hogy két kezemen meg se tudom számolni, erre te mindig visszatérsz újabb zoknibábokkal és IP-címekkel. Világosan kimondták, hogy nem vagy alkalmas a wiki szerkesztésére, erre te csak azért is erőlteted. Ez a "70 vagy 80 évesen is utálni fogom azért, amit 3 éves korában tett" kijelentés nem csak hogy elég durva, de azt is bizonyítja, hogy te valamire rácsüngsz, akkor le nem szakadsz onnan. És ez nagy baj. Különben is, te nem tudom, milyen apropóból utálnád a wikit, amikor te nem csináltál jól ott semmit. Na mindegy...

Feltételezem, erre is valamelyik sablonos dumáddal fogsz jönni és abszolút nem fogod felfogni mondandóm értelmét, de mindegy, megpróbáltam.

Uff, én beszéltem.

2023. dec. 13. 09:19
 107/144 anonim ***** válasza:

A "3 éves korában elkövetett" példát arra használja, hogy ő a múltban hibázott és megbüntették, de nem adnak neki több esélyt arra, hogy máshogy csinálja.

A valóságban úgy történt, hogy hosszú éveken át tolerálták, majd végül a tiltás mellett döntöttek. Ekkor csinált még 100 másik profilt, és ugyanazt folytatta, amiért megint tiltották. Majd megtalálta a módját a tiltáskerülésnek, és még mindig ugyanazt csinálja amiért először tiltották. Nem kapott hivatalosan esélyt a változásra, de kiharcolta magának a technikai csalásokkal, és a mai napig úgy moderálják vissza amit rosszul csinál.

Biztos fejlődött valamiben, de itt még december 2-án valaki bepasszírozta a Wikiwand linket a 9. évad helyére:

[link]

És valahogy ilyen kérdések is születtek ezen az oldalon, hogy nem jelenik meg a 9. évad:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

Gyanús, hogy ki rakhatta azt be oda. És meg is tudja magyarázni az okát. Ettől még visszavonták.

2023. dec. 13. 10:17
 108/144 anonim ***** válasza:

"A "3 éves korában elkövetett" példát arra használja, hogy ő a múltban hibázott és megbüntették, de nem adnak neki több esélyt arra, hogy máshogy csinálja."

Igen, ez világos, csak azt nem fogja fel, hogy van pár markáns különbség a példája, és a valóság között. Ebből adódóan pedig a példája nem alkalmazható a jelen helyzetre.

2023. dec. 13. 10:53
 109/144 anonim ***** válasza:
100%

Btk 423. § * (1) Aki információs rendszerbe az információs rendszer védelmét biztosító technikai intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve vagy azt megsértve bent marad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Tehát amit csinálsz, az büntetendő, ugyanis neked nincs ott jogosultságod szerkeszteni, és ezt próbálod folyamatosan kijátszani. Izgulhatsz érte, hogy nehogy valaki feljelentsen, mert akkor börtönben végzed, és ott nincsenek ám szoknyás nők!

2023. dec. 13. 10:59
 110/144 anonim ***** válasza:
Felesleges riogatni, aligha teljes cselekvőképes. Büntetlen előéletű embert sem ültetnek le egyből, főleg egy vétségért.
2023. dec. 13. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!