Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Minek kell a kitiltóknak a...

Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!

Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.

2023. jún. 22. 21:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/149 anonim ***** válasza:
100%
Még meddig fújnád ugyanezt az abszolút nem témába vágó, halál unalmas rizsát?
2023. jún. 28. 18:53
 62/149 A kérdező kommentje:
Válasz a 61-esnek: amíg nem törlik a Napoleon Boulevard sablont
2023. jún. 28. 18:56
 63/149 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem fogják törölni, mert a sablonnal semmi gond nincs. Ha pedig te törlöd, akkor blokkolnak.
2023. jún. 28. 19:03
 64/149 anonim ***** válasza:
100%

..."lehetett megnézni, hogy melyik Napoleon Boulevard albumon mik vannak, amíg a honlap meg nem szűnt."

Most már nem lehet, mert megszűnt. Megnézheted ott, ahonnan a Wikire akarnád írni.

"Mivel a Napoleon Boulevard együttes albumai nem nevezetesek, ezért csak díszítik a sablont."

Érdekes kifejezés díszítik, gondolom a haszontalanságra utal. Nem haszontalanok! Az, hogy nem nevezetesek - egy önálló szócikk létrehozásához - még nem jelenti azt, hogy a címüket sem lehet felsorolni egy épp ilyesmire való helyen, az együttes sablonjában.

"a sablon létrehozójának nincs műfenyőfája, s nem akar minden évben fenyőfát venni. Vagy az lehet, hogy a sablon létrehozójának nem elég a december 24-e és a január 6-a közötti időszak"

Ezt nem értem, mire utalsz költői képekben beszélve. Talán valaki egy kinyomtatott Wikioldallal díszíti a karácsonyfát?

2023. jún. 28. 19:24
 65/149 anonim ***** válasza:
100%

*Bocsánat, az kimaradt, hogy a címek felsorolása még hasznos is, főleg, ha mindet feltüntették.

De a karácsonyfás hasonlatot én nem értem.

2023. jún. 28. 19:26
 66/149 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudja elviselni (OCD?), hogy egy kék (kattintható, létező cikk) és piros (csak hivatkozik, de nem mutat cikkre) linkek vannak egy Wiki cikk alatt, és neki ez a karácsonyfa effektus. Ezért rögeszmés abban, hogy a pirosból kéket kell csinálni (bármi áron létrehozni a szócikket, csak ami nem nevezetes azt nem engedik), vagy eltüntetni a piros színt (önkényesen törölni a listát, amit szintén nem hagynak).

A 15-ös válaszban ott a link, hogy 100+ blokkolt fiókja van már, mert képtelen elengedni és megérteni.

2023. jún. 28. 19:29
 67/149 anonim ***** válasza:
100%
66: "Szegény" Balázs autista (bár lehet, hogy OCD-je is van, azt nem tudom), de az biztos, hogy nagy gond van vele. A wikin is (hogy húzott ki ott egyébként 12 évet?) és itt is. Ismerem (nem személyesen persze, hanem innen a netről), mert én is wikiszerkesztő voltam és ide is visszajárok időnként.
2023. jún. 28. 19:36
 68/149 anonim ***** válasza:
48%

Jujj...

De a színeknek ott (is) megvan a jelentésük.

Ez nem összevisszaság, hogy egységesíteni kelljen a felhasználói felületet, ezek azért vannak, amiket a 66-os válaszoló leírt.

Ezért idekeverni a karácsonyi időszak hosszát, az Allmusic-ot, a Wayback Machine-t meg a törlés erőltetését...

2023. jún. 28. 19:40
 69/149 anonim ***** válasza:
100%
68: Igen, mert Balázsnak problémái vannak, ezért zagyvál összefüggéstelenül, össze-vissza, egyáltalán nem a kérdésre válaszolva. Csak a magáét szajkózza, mint a pereces.
2023. jún. 28. 20:05
 70/149 A kérdező kommentje:

Amíg működött az allmusic.hu (magyar előadók zenei adatbázisa), addig azt is meg lehetett nézni, hogy melyik Napoleon Boulevard albumon kik működtek közre (igaz, ahhoz be kellett jelentkezni, s csak nézhette meg, akinek volt az egyenlegén pénz). Amióta megszűnt az allmusic.hu (magyar előadók zenei adatbázisa), azóta nincs olyan honlap, amely a Napoleon Boulevard albumokról ír.

El tudom képzelni, hogy régen volt olyan honlap, ami a Napoleon Boulevard albumok nevezetességét alátámasztotta, csak megszüntették a honlapot. Arról nem én tehetek, hogy csomó honlap megszűnt.

2023. jún. 28. 20:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!