Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Minek kell a kitiltóknak a...

Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!

Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.

2023. jún. 22. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/144 anonim ***** válasza:
54%

Te vagy kitiltva személy szerint. Nem az számít, hogy Balázs6 vagy bármilyen más fiókneveket adsz magadnak, hanem hogy a tevékenységed a Wikipédián nem kívánatos. Ezt nem fogja egy friss regisztráció megváltoztatni, mert a viselkedésed a probléma, nem az hogy milyen néven történik. Engedd el végre ezt a szerkesztési mániát.

[link]

2023. jún. 22. 22:17
 2/144 anonim ***** válasza:
14%
Mert te vagy Balázs.
2023. jún. 22. 23:09
 3/144 anonim ***** válasza:
72%
a wikipedia magyar admin brigádja annyira szánalmas xD mindig is az volt, azt hiszik, hogy ők valami fontos emberek. próbáltam annó beszélni velük teljesen normálisan egy témában, de nagyképű, beképzelt, kiégett, öreg az összes, akik nem tudnak mit kezdeni a szabadidejükben, mert családjuk nincs.
2023. jún. 23. 00:48
 4/144 anonim ***** válasza:
55%
Balu is back!
2023. jún. 23. 03:58
 5/144 anonim ***** válasza:
65%
#3: Függetlenül attól, hogy ennek mennyi az igazságalapja, a kérdező egy ismert troll, aki tartalom nélküli csonkokkal akraja teleszórni a Wikipediát, leginkább azért, mert neki nem tetszik, hogy vannak benne "piros linkek".
2023. jún. 23. 04:00
 6/144 anonim ***** válasza:
0%
#4, meg még ki?
2023. jún. 23. 09:58
 7/144 Hintalow ***** válasza:
74%
Nem troll, hanem konkrètan autista szerintem.
2023. jún. 23. 11:14
 8/144 anonim ***** válasza:
83%
Balázs! Hiányoztál, mint mókusnak az erdőtűz. Sosem fogod ezt megunni?
2023. jún. 24. 17:51
 9/144 A kérdező kommentje:

Válasz a 8-asnak: én is unok sok mindent. Amíg volt munka ott, ahova járok, addig arra gyűjtöttem a fizetésemet, amire akartam. Most nem merek rendelni, mert nem akarom, hogy az anyukám mérges legyen rám. Unom azokat az arcokat, melyeken csak akkor nincs bajusz vagy szakáll, ha megborotválják. Unom a nadrágokat. Ha lány lennék, akkor azt vennék fel, amit akarok.

Anyu az egyetlen nő a családban. Ha anyu nem lesz, akkor március 8-án nem lesz kit felköszönteni, meg húsvétkor nem lesz kit meglocsolni. Ha lenne egy nejem, akkor őt Valentin napkor (február 14-én) is felköszönthetném, meg nőnapkor is. Valamint húsvétkor meglocsolhatnám a nejemet.

2023. jún. 24. 18:34
 10/144 A kérdező kommentje:
Sőt azt is unom, hogy a gyik.hu-n nem kapok választ a kérdéseimre.
2023. jún. 24. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!