Minek kell a kitiltóknak a Napoleon Boulevard sablon?
Ezt a sablont már többször is törlésre jelöltem, de a kitiltók mindig visszaállítják. Tudom, hogy a Balázs6 ki van tiltva, de én nem a Balázs6 akarok lenni, hanem egy új felhasználó!
Ha én létrehozok egy Napoleon Boulevard albumot, abba bárki beszúrhat megbízható forrást, vagy ha nem talál, akkor törlési megbeszélésre jelölheti.
Válasz a 126-osnak: nincs bátyám. Öcsém van. Az van, hogy mivel egyenlőre nincs szó a testvérem esküvőjéről, ezért én most arra gondolok, hogy ha anyu nem lesz, akkor a mi családunkban csak fiúk lesznek.
Azért nem beszélek a testvéremmel, mert örülök, hogy nem piszkál.
Tegnapelőtt írtam Tóth Krisztiánnak, vagyis a c64.krissz.hu tulajdonosának, s még mindig nem kaptam meg a választ.
Azért irigylem a kitiltókat, mert ha valaki nem nevezetes témákat hoz létre, s még 10 év múlva sem változik, akkor nekik van lehetőségük kitiltásra, bezzeg ha én valakinek E-mailt küldök, s még 10 múlva sem válaszol, akkor én nem tudok mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!