Miért illegális kritizálni a linuxot?
Kérdező!
Itt lenne a lehetőség (nem tőlem) bocsánatot kérned a linuxos felhasználóktól. Mutasd meg, hogy csak Velem és hozzám hasonlókkal van csak bajod.
A linuxról legfeljebb már csak érintőlegesen, mivel minden kérdést megválaszoltunk, hibás téziseket megcáfoltunk. Aki nem értette meg, magában keresse a hibát.
Valószínű már csak linux versek, linux imák és linuxos énekek lesznek.
Ha minden választ végigolvastál és még kérdésed van linuxszal kapcsolatban, tedd fel.
274#
Aha majd mindjárt bocsánatot kérek, mert nekiálltál alpári módon gyalázni, kötekedni meg vergődni mint valami pszihopata hülyegyerek.
Én azért aránylag normálisan reagáltam a linuxos zagyvaságokra.
Az van, hogy engem ez a szájkarate nem nagyon érdekel. Nevezhetsz bárminek, az mind te vagy. Saját magadat minősíted, vedd már észre.
...
Azért linuxhívők, mert elhiszik hogy a linux mindennél jobb. Legyen akármilyen használhatatlan, túlbonyolított, kinlódós rendszer. De ők hisznek benne, hogy egy jól működő oprendszernek ilyenek kell lennie.
A 100 össze-vissza distro helyett legyen 1 nagy. Pl mint az android, de szerintem ezt már leírtam.
"Aha majd mindjárt bocsánatot kérek, mert nekiálltál alpári módon gyalázni"
Nem tőlem, Te kretén!
A többiektől, akik nem ezt érdemlik.
"Én azért aránylag normálisan reagáltam a linuxos zagyvaságokra"
Na itt a baj. Ezzel a mondtattal. Zagyvaságnak tartod, amit szakemberek állítanak, te, aki nem vagy szakember.
Megunták, hogy neked nem lehet észszerűen semmit elmagyarázni.
"Azért linuxhívők, mert elhiszik hogy a linux mindennél jobb"
Bárcsak ez lenne a bajod, hogy a linux nem jobb semminél. Ha csak ez lenne, nem lenne semmi baj. De Te a kiírásban behastagelted linuxhoz a szemét meg hulladék szót. Azért az nagyon nem ugyanaz.
"Legyen akármilyen használhatatlan, túlbonyolított, kinlódós rendszer. De ők hisznek benne, hogy egy jól működő oprendszernek ilyenek kell lennie."
A kínlódás kulcsa a nem megfelelő igények szerint megválasztott operációs rendszer.
Gamereknek Windows!
A nem megfelelően megválasztott hardware.
A nem megfelelően megválasztott linux disztribúció.
Röviden ennyi.
És mégis mi előnye lenne annak, ha csak egy disztró lenne? Én semmi előnyét nem látom, hátrányát viszont annál inkább.
279# az android miért ennyire elterjedt?
Van pár tippem: Nagyon könnyen kezelhető, hatalmas szoftver bolt, megéri fejleszteni rá stb. Lassan már mindenre rárakják. Pont azért mert bármelyik hülye tudja kezelni. Elrontani nem is lehet. (Max ha rootolva van)
Ugyanez a linux desktop-ról nem mondható el.
Bár az android meg azért béna, mert minden android port valami lebutított bénaság. Játékok maguktól mennek, pittyeg robban minden megvan a sikerélmény.
A 2 között kéne valami. Kb egy linux alapú windows kéne, amiben tényleg a user a rendszergazda. De azért ne kelljen hozzá IT-senk lenni, hogy használni tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!