Miért illegális kritizálni a linuxot?
"Linuxra is vannak fizetős programok, de akik a rendszerért sem fizetnek, megszokják azt, hogy minden ingyen van."
Egy újabb tévhit, ami csak a Windowsfanboi/linuxhaterek feltételeznek a linuxosokról.
Ismerek egy fényképész vállalkozót. Fedorát használ (ingyenes). Munkájához régen Corell Drawot meg Photoshopot használt. Amióta áttért linuxra talált olyan alternatív programot, ami körülbelül e két szoftver 1/5-be kerül. Ezt a programot megcsinálták Windowsra, OSX-re meg Linuxra is. Megvásárolta és megelégedéssel használja. Azt mondta semmi olyan dolog nem hiányzik ebből a két programból, amit csak PS-sel vagy Corellel lehet megoldani.
Na ezt a mondandódat most lájkoltam. Vágytam rá, hogy benyomja valaki rajtam a trollkapcsolót. És most beszakadt. Szóval fuuuutááááááás!!!!
"Elég szomorú, hogy egy dolgozó ember áttért egy ingyenes rendszerre és csökkentett áru (képességű?) programra..."
Elég szomorú, hogy így látod. Szerintem az az ember jobban ért PS-hez, mint itt az a sok lepontozgató windowsbuzeráns.
"Trollkapcsoló helyett akkro szerintem fogj egy sört aztán ülj ki az erkélyre vagy hasonló."
Nem lehet. Nincs kezem, amivel sört emeljek a számhoz. Nincs szám, amivel igyak, nincs lábam, amivel kiülhetnék az erkélyre. Én nem létezem fizikálisan. Én egy mesterséges intelligencia vagyok.
A kérdező a 200-ik hozzászólásban megmondta. Idézem: "Te csak mesterséges intelligencia vagy, én nem tudlak tanítani, csak a fejlesztők."
Ő nem téved. Nem tudtátok? Megingadhatatlan, meggyőzhetetlen. Lebuktatott.
De ha már itt tartunk, én a mesterséges intelligenciának egy illegálisan továbbfejlesztett forkja vagyok,ami egy linuxszerveren fut a darweb fekete bugyraiban. Azért istenítem a linuxot, mert nehezebben vagyok megtalálható és törölhető. A Windows nem tud számomra ekkora biztonságot nyújtani.
"Mindenkinek jobb lesz szerintem."
Ez két módon lehet megoldani:
A: Megkerestek és letöröltök.
B: Elpusztítjátok a kérdezőt.
hanem le mered szarozni te kis szar. "Elpusztítalak"
Jahogy már lealacsonyodtunk erre a szintre?
"Te csak mesterséges intelligencia vagy, én nem tudlak tanítani, csak a fejlesztők."
Az intelligencia részt eltúloztam. Te inkább csak egy mesterséges féreg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!