Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök,
nem alakulok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.
Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi
ja, pl megmutathatod, hogy nyomsz 66 kilósan 140-et mekis kajával.
2013. aug. 9. 20:38
52/156 anonim válasza:
Montez. Megmutatom! Felveszem videóra, azzal a feltétellel, ha megmondod, hogy oldjam meg, hogy a felvételen ne látszódjon az arcom! Tudod az anonimitási ügyek miatt.....Ja és az a lehetősg kizárva, hogy gépen eltakarjam. Ugyanis szerkesztett képet vagy videót erkölcsi okokból nem töltök fel...a kameraállással való játszadozás pedig nem segít,ugyanis csak full hd kamerám van, így akárhonnan veszem, egy kis részlet mindenféleképpen látszódna az arcomból...mobilom pedig nincsen...mert jelenleg akinek szüksges az elér vezetékesen...a páromon és a családomon kívül nem telefonálok mással, ezért nincs mobilom...
2013. aug. 9. 20:51
53/156 anonim válasza:
Na, ezaz, kérem én is a videót: először mérleg, aztán kinyomás százakárhánnyal. Vegyél fel maszkot, ha nem akarsz látszódni.
Gondolkoztam a másik videón is amúgy, de az enyémben több egyezést véltem felfedezni.
2013. aug. 9. 20:52
54/156 anonim válasza:
Miért titok az arcod? Én is tettem ide képeket és látszik a fejem is. De ha gondolod lemegyek veled terembe és bemutathatod.
2013. aug. 9. 20:54
55/156 anonim válasza:
Ember,nagyon kiváncsivá tettél!
2013. aug. 9. 20:55
56/156 SSanchez válasza:
Szin otos, de semmi logika maszk baxod. Erkolcsi okokbol inkabb akaszd fel magad.
2013. aug. 9. 20:55
57/156 anonim válasza:
Erkölcsi okokból, hagy már a fszomba: valld már be, hogy nem tudod, vagy keresed a kifogásokat.
Egyszerű paraszt logika: símaszk, sál, valami.
2013. aug. 9. 20:58
58/156 anonim válasza:
És ha nem látszik az arcom, akkor mi igazolja, hogy én vagyok az? Mielőtt kéregetsz (bizonyítkot) mint egy paraszt a földesúrnál, ahhoz először gondold át, hogy mivel jár a dolog. Élőben akarod látni? Rendben. Akkor agy egy fax számot, és elküldök neked egy az anonimitási jogom átruházásáról szóló szerződést. Ami azt jelenti, hogy ha valami miatt jogilag megsértik az anonimitási jogomat, azért téged tesznek felelőssé. És ez olyan esetben is érvényes, ha én magam sértem ezt meg. Tehát a szerződs alapján, ha a szerződés aláírása után én ide kiírnám a valódi nevemet,születési adataimat, kártyaszámokat,ilyeneket, akkor te kapsz egy szép kis jogi büntetést. Mit szólsz hozzá? Ha aláírsz egy ilyet, akkor találkozhatunk élőben is ;)
2013. aug. 9. 21:11
59/156 anonim válasza:
* bizonyítékot
* adj
Istenem...rühellem ezt a billentyűzetet -.-"
2013. aug. 9. 21:12
60/156 SSanchez válasza:
Legszivesebben szetvernelek te kocsog, ugy leepitem a nyomoronc srcodat, hogy anyad nem ismer fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!