Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?
Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.
Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi
Jó. Akkor kiveszem aki nem kell.
Szóval ezt mondd Denzel Washingtonnak, Jackie Channek, Jet Linek, és Tony Jaanak.
Te 16 évesen egy évekkel idősebb, nagykorú dolgozó nőt kúrsz és vele élsz együtt??!
Nem mintha meg kéne lepjen ezentúl bármi is...
Tudod miért vicces, hogy te ennyire vered magad?
Azért, mert elértél egy színötös szintet egy KÖZÉPISKOLA első néhány osztályában kémiából, még nem fogunk akkora elismerést nyújtani, amekkorát te elvársz. Még az emelt szintű érettségi letevése előtt sem emelném meg a kalapomat.
Ehhez hozzájön, hogy vagy 16 éves és 66 kiló.
Akikkel itt te vitatkozol, azok nálad idősebb, tapasztaltabb, több éve edző, egyetemet/főiskolát végzett, és hagy ne mondjam, de valószínűleg jobb fizikumú, hozzáértő emberek.
SSanchez! Csak hogy tudd, abszolút nem tartozom a kissebbséghez. Világos bőrű színtiszta magyar vagyok. És ha az ázsiai és afrikai embereket nem tekinted egyenlőnek a fehérekkel, akkor az bizony rasszizmus. Már ha csak egy kicsivel is gondolod őket lentebb, akkor már rasszista vagy!
#103:
Az az "évekkel idősebb", az 10 év. Én 16 vagyok, ő 26. és NEM kúrom! Házasságig szüzek maradunk mindketten!
ddrake!
Nem várok elismerést azért, mert egy világszínvonalas oktatást nyújtó orvostudományi egyetem előkészítő-középiskolájának egészségügyi szakának 1-2. osztályában színötös tanuló voltam az emelt színtű egyetemi feladatsorokból! Ezért egyáltalán nem várok elismerést, mert nem én vagyok az egyetlen.
LOL, BAZ MEGye! :D
Egy 26 éves nő elütött és megsajnált, majd örökbefogadott egy gyereket. Ő pedig azon álmodozik, hogyan fognak majd összeházasodni. Ja, és tök valószínű, hogy ő ezzel a korral még érintetlen. Mint ahogy az összes eddigi kamuzás is.
Ez feltette nálam a pontot a végére, még ha nem is volt igaz, akkor is :D
És valóban nem sok az a különbség, tényleg...
Főleg ebben a korban még...
SSanchez! A rasszista létre való büszkeséggel rendelkező embereket hitleristának hívják! Gratulálok!
#107:
Elütött. Azonban nem "örökbefogadott". Illetve nem is megsajnált. Legalább is ha megsajnálásról lenne szó, akkor nem lenne csók, közös fürdés, együtt alvás, és pajzán játékok. Illetve nem rugatta volna ki magát a kapcsolatunk megtartásáért! A párom előző főnöke 2 évvel ezelőtt nem tolerálta, hogy (akkori évszámokkal) a 24 éves dolgozója egy 14 évessel van együtt, ezért megfenyegette, hogy ha nem függeszti fel a velem való kapcsolatát, akkor kirúgja. Rá következő nap a párom kilpett a munkahelyéről! Akármilyen logikával nézed, ha csak megsajnálásból lenne velem, akkor nem adta volna fel azt a munkahelyét, ahol 18 éves korától 24 éves koráig dolgozott, és fönökhelyettes pozíciót töltött be, illetve nem lennének a fent felsoroltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!