Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lassan 2 hónapja edzek. Semmi...

Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.

Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi

2013. aug. 9. 00:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/156 anonim ***** válasza:
85%
Érdemes elolvasni, de összefoglalom: A csávó 15 évesen, 3 hónap edzéssel, mekis kajával, sz@r genetikával, iszonyat nagy balesetben ripityára tört kulcscsonttal, sosem káromkodva 90 kilóval szériázik, 140-et nyom (szerinte) fekve. Seems legit
2013. aug. 10. 06:13
 72/156 SSanchez ***** válasza:
80%
Na ide figyelj kis csávó, ki a szar vagy te, hogy megkérdőjelezd a természetemet, ez neked alacsony szint? Az alacsony szint az lenne, ha megkeresnélek és levágnám a fejedet és bent lennék a Híradóba, ez lenne az alacsony szint. Attól, hogy te tudjafszommilyenegyetemre jársz, még egy szerencsétlen, hülye paraszt leszel, nem az a jó ember aki nem káromkodik, mert az az ember csak azt hiszi magáról, hogy intelligens, az intelligenciát nem az határozza meg ki mennyire szeret káromkodni, hanem alapból az (is), hogy nem kamuzik össze vissza mindent és ezután még kapaszkodik a hülyeségébe, mint egy fába szorult fsz. Továbbá próbálja megmagyarázni a saját hülyeségét, már annyira rossz helyzetben van, hogy kapar, mint a malac a disznóvágás előtt, amikor tudja, már nincs menekvés, és hát apám le lettél bökve. A kérdezőnek meg, ha gyors az anyagcseréd, akkor vigyél be több szénhidrátot vagy zsírt, az a lényeg, hogy kalória pluszba kerülj, onnantól jön majd a tömeg.
2013. aug. 10. 07:57
 73/156 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, ez szokott történni, ha összeakadunk egy ilyesmi makacs emberrel :)

Ilyenkor megy a műsor.

2013. aug. 10. 09:10
 74/156 anonim ***** válasza:
0%

Bocs a késői válaszért, csak tegnap este hazaért a párom a három hetes üzleti útról, ezért este még hazacuccoltam a szüleimtől a páromhoz, és végre otthon aludhattam. ^^ Sokkal tovább tud aludni az ember ha a megszokott otthoni ágyában van :P

Nos Montez! Tisztázzuk, 16 éves vagyok, nem 15.

SSanchez! Én szóba se hoztam azt intelligenciát. Egyszerűen csak emberileg egy kőbunkó paraszt az, aki nem tudja magát a legminimálisabb szinten kontrollálni. De ha már az intelligenciánál tartunk, akkor csak hogy tudd, az évenkénti nemzetközi mérésen folyamatosan 120 és 135 közötti értékeléseket kapok!

"az intelligenciát nem az határozza meg ki mennyire szeret káromkodni," -

Na jó ezen kiakadtam. Az még csak egyszerű bunkó paraszti szint, ha nincs önkontrollod ahhoz hogy visszatartsd a káromkodást. De hogy még "szeretni" is a káromkodást arra már tényleg nincs megfelelő szó, mert akkor az az ember annyira a béka segge alatt lapul, hogy még Hüvelyk Panna is csak piszoknak érzi őt a körme alatt -.-"

2013. aug. 10. 11:53
 75/156 anonim ***** válasza:
100%

Megbocsájtjuk a késői választ, de nagyon vártuk már. Kedvenc trollom lettél. Taníts még minket mester! :)

Nagyon hasznos tanácsaid vannak.:)

2013. aug. 10. 11:56
 76/156 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj már, Ritmikus csimpifon, vagy hogyan hívnak, de nem értem.

Hogy lehetsz te 16 évesen Semmelweis-es meg 2 éve boldog párkapcsolatban élő? A szüleidtől külön háztartásban élő?

2013. aug. 10. 11:57
 77/156 anonim ***** válasza:
70%

A káromkodás nem jelenti azt,hogy valakinek alacsony az intelligenciája.

Az,hogy te állandóan valamilyen "eredményeddel" kérkedsz,sokkal rosszabb. Szánalmas.

2013. aug. 10. 11:59
 78/156 anonim ***** válasza:
78%

Nem is hogy szánalmas úton útfélen ezzel kérkedni, hanem hogy ennyi minden összejöjjön valakinek az életében, az már tényleg a mesébe illő :D

Hagy ne mondjam már, mire is van az a közmondás, hogy túl szép, hogy igaz legyen.

2013. aug. 10. 12:02
 79/156 anonim ***** válasza:
70%

Szezonális Battle Royale-t hirdetek:

Rikumlyn vs. Mágnesmatracmaca vs. Rakjuk be a kockákat a hasunkba kisgyerek

2013. aug. 10. 12:04
 80/156 anonim ***** válasza:
63%

A harmadik az melyik?

A meccs kommentátora pedig csabi lesz.

2013. aug. 10. 12:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!