Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lassan 2 hónapja edzek. Semmi...

Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.

Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi

2013. aug. 9. 00:11
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/156 SSanchez ***** válasza:
63%
Rózsadomb környékén? Odani, hogy oda ne rohanjak, én meg a Rábához közel. Valaki igen fent hordja az orrát, lehet, hogy zsidó?:) Vagy nemzeti dohánybolttal rendelkezik:)
2013. aug. 10. 14:19
 92/156 anonim ***** válasza:
0%

Montez! Csak éjjel alszom. Éjjel pedig nem szoktam írni. És úgy mellesleg...Alvás közben sincsenek álmaim. Az alvás csak egy elillanó pillanatnak érződik.

o23r! Bocsi. Tényleg félreírtam.

"Te tényleg,teljes mértékben,egy csepp kétely nélkül hiszed el amit mondasz?" -

Ez így hülyeség. Az embernek nem kell hinnie abban hogy ami megtörtént vele a valóságban az igaz-e. Hiszen már megtörtént. És mivel megtörtént a való világban, ezért nincs kétely. Ha nincs kétely akkor nem kell hinni. Hiszen a saját magaddal a valóságban már megtörtnt dolgokban nem hinni kell.

A valóságban megtörtént dolgokat ha az ember nem is akarja elhinni, akkor is megtörténtek. Az, hogy a történsek mennyire hihetetlenek, az nem az adott személytől függ.

Ha elütnek, akkor térdelhetsz a zebrán, és kiabálhatod az égbe hogy "Ezt nem hiszem el! Nem hiszem el, hogy pont engem ütöttek el!" - Itt az ember áltatja magát hogy nem hiszi el, de akkor is elütötték. Ugyanez a helyzet itt is. Áltatjátok magatokat azzal, hogy nem hiszitek el a dolgot, de attól még megtörténtek.

Szín ötös tanuló vagyok, egy egészségügyi középiskolában - ebben nem látok olyan nagy hihetetlenséget.

Intenzív edzés árán fel tudom emelni a testsúlyom másfélszeresét (ez az átlag kondis elvárás) - ez sem nagy ördöngősség.

Együtt élek a barátnőmmel - ez szintén nem valami hihetetlen dolog. Nem gondolom, hogy olyan furcsa ha az ember együtt él azzal akit szeret.

2013. aug. 10. 14:25
 93/156 anonim ***** válasza:
67%

A jegy nem egyenesen arányos a tudás mértékével.

Na mindegy, mostmár tényleg teljes mértékben meg vagyok győződve,hogy nem vagy normális.

2013. aug. 10. 14:32
 94/156 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a rendkívüli humorérzéked is tetszik, hogy vágod a poént és érzed, hogy mikor kérdezünk komolyan. Nem picit sérült az agyad kisgyerek!
2013. aug. 10. 14:32
 95/156 SSanchez ***** válasza:
Ha elütnek, lehet nem az lesz a legfontosabb dolgod, hogy kiabálj, hogy ezt nem hiszem el. Igen vannak olyan dolgok, amik hihetetlennek tűnnek, lehetetlenek mégis megtörténnek. Azért sem értem, hogy miért te voltál a legjobb, leggyorsabb sperma, ha te voltál a legjobb, melyik volt a legselejtesebb? Ez tényleg hihetetlen dolog, hogy te megszülettél, de az a bökkenő, hogy anyádék kotonba dugtak, mégis megszülettél, ez a hihetetlen.
2013. aug. 10. 14:41
 96/156 anonim ***** válasza:
48%

SSanchez! Nem vagyok zsidó! Shintoista vagyok!...rasszista -.-"...

Nincs közünk nemzeti dohányboltokhoz. Csak a párom elég sikeres lett az életben. 18 éves korától évekig egy külföldi újságnak dolgozott, 2 éve pedig egy nemzetközi rendezvényszervező cégnél gazdasági igazgató.

Montez! "vágod a poént és érzed, hogy mikor kérdezünk komolyan" -

Tudom, hogy mikor ponkodtok. Csak nem érdekel. Ha leírtátok, akkor teljes komolysággal lereagálom.

2013. aug. 10. 14:58
 97/156 anonim ***** válasza:
48%
* poénkodtok
2013. aug. 10. 14:59
 98/156 SSanchez ***** válasza:
81%
Nem vagyok rasszista, de az ember fehér.
2013. aug. 10. 15:32
 99/156 anonim ***** válasza:
48%

Ezt a mondatod címezd Barack Obamának, Danzel Washingtonnak, Weslie Snipesnak. Illetve címezd még Jackie Channek, Bruce Leenek, Jet Linek, Tony Jaanak.

Azt mondod az ember fehér. Tehát a mondatod szerint, ha nem fehér akkor nem ember. Akkor a felsoroltak micsodák?

2013. aug. 10. 15:47
 100/156 SSanchez ***** válasza:
77%
Lássuk csak, van közöttük politikus, frissen szabadult és halott.
2013. aug. 10. 16:27
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!