Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lassan 2 hónapja edzek. Semmi...

Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.

Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi

2013. aug. 9. 00:11
 131/156 anonim ***** válasza:
63%

És mindez abból indult ki, hogy ő zsírból izmot csinál azzal, ha keveset eszik.

Csak tudnám, mire jó ez az egész, mert nem jópofa, nem vicces, nem tanulságos, meg egyáltalán nincs jó oldala.

2013. aug. 10. 19:55
 132/156 anonim ***** válasza:
67%
Az esküvőn SSanchez jön ki a tortából SS cuccban, és nyújtja át neki a súlyokat, majd vezeti a fekpadhoz.
2013. aug. 10. 19:55
 133/156 SSanchez ***** válasza:
67%
Ha nem jön össze neki, akkor gázkamra, amit telefingok, de előtte zabpelyhet eszek.
2013. aug. 10. 19:56
 134/156 anonim ***** válasza:

Hogy ti?...Az esküvőmön?...Előbb kiabálnám el magam a Népligetben azzal, hogy "Fúj, Fúj, Fradi!", mint hogy ti az én esküvőmön megjelenjetek!

Egybként meg. A torta méreteit illetően egy kutya nem férne bele, nem hogy egy ember!

2013. aug. 11. 10:51
 135/156 anonim ***** válasza:
78%
Jó' van már, f4szomat se érdekli.
2013. aug. 11. 11:02
 136/156 anonim ***** válasza:
44%
Akkor nem kell nézni a témát ;) Szólás szabadság van! Ha nem tetszik, hogy írok, akkor ez van!
2013. aug. 11. 11:24
 137/156 Rammstein88 válasza:
76%
Ezt a történetet olvasva szerintem az lehet hogy ez a ryukum gyerek vagy mi egy cigány aki annak a tudatában hogy a rózsadomb egy gazdag hely,elment rabolni,csak hát mikor kifele jött a kirabolt házból elcsapta egy kocsi,abból egy idősebb zsidó asszony szállt ki,és mivel a gyereknek eltört a lába gyorsan el akarta venni férjül hogy az esetleges segély,valamint egészségügyi biztosítás hozzá kerüljön,mert ugye azt tudjuk hogy ezeknek sosem elég a pénz,ez viszont cigány barátunknak is jól jött mert így nem a gettókban kellett laknia hanem egy "jobb" környéken.
2013. aug. 11. 17:18
 138/156 anonim ***** válasza:
Rammstein88! A te képzelgésedben csak az a gond, hogy n nem vagyok cigány, hanem abszolút fehér bőrű színtiszta magyar. A párom pedig félig magyar, félig japán. Nem lopok! Amikor elütött, akkor csak a boltba mentem éppen margarinért, mert palacsintát akartam csinálni.
2013. aug. 11. 17:56
 139/156 SSanchez ***** válasza:
67%
Elütött? Már mindent értek, miért vagy hülye.
2013. aug. 11. 18:21
 140/156 anonim ***** válasza:
0%

A fejem nem sérült! Mind a tanulmányaim, az intelligenciahányadosom, a barátaim, ismerőseim, mindez megcáfolja azt, hogy hülye lennék. ;)

Egyébként meg. Csak a jobb kulcscsontom, 3 baloldali bordám, és a térdeim sérültek. A kulcscsontom ripityára tört, a bordáim egyenként 2-3 helyen eltörtek, illetve a térdeim pedig elég nagy károsodást szenvedtek. A jobb oldali még ma sem használható rendesen (pedig már több mint 2 éve volt) a bal oldali pedig már majdnem teljesen jó.

2013. aug. 11. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!