Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?
Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.
Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi

DaveK!
Én még azt is megtanultam, hogy:
mindazt, amit elért, az említett hátrányok mellett ripityára tört csontokkal vitte véghez, valamint elszorított fejjel--err még visszatérek :D
Az édesanyja/szeretője, félig japán, háromhetes üzleti utakra járkál, óh, hát van olyan terület, ahol ők ketten nem sikeresek :) ?
Az Ikeában van hot-dog és fánk részleg.
A tejpor az elektronok és nukleonok szintjén más az eredeti tejhez képest-LOL, tiszta alkímia, mindjárt meg is próbálok előállítani aranyat a WheyPro-ból, és ha sikerül itthagylak titeket az AMG Mercimmel és süvítek is egyenesen a Rózsadomb MELLÉ parasztok!! :D
Elzárta a zsinórja az idegközpontját, és ettől még nagyobb hátrányban indult. Próbálja mindezen kitalált hülyeségeket a két éves szakközepével igazolni.
Irdatlan hülyeségeket irkált ide, abban a reményben, hogy olyan nagyot tud mondani, hogy mi majd inkább elhisszük, mintsem lebőgnénk előtte.
A baj csak az, hogy van itt nála, idősebb, tapasztaltabb, tanultabb, (sőt, legtöbbjük mindegyik egyben) és ezeknek próbálja ő beadni ezeket a bivalyf4szságokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!