Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lassan 2 hónapja edzek. Semmi...

Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.

Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi

2013. aug. 9. 00:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/156 anonim ***** válasza:
Ok, hétfőn megy a fax szám.
2013. aug. 9. 21:16
 62/156 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, mindig csak a kifogások:)

Már jogot is végeztél? Mert ezt a maszlagot az asztalomon könyökölve lágy mosollyal olvastam végig.

1. Mások is tesznek fel magukról videókat a Yt-ra, mégsem szrakodnak semmilyen fostos papírral szerintem.

2. Megint csak az alapvető találékonyságod hiányáról tettél bizonyságot. Így bizonyítsd:

-mondd el, hogy mit fogunk látni a videón, hogy miért csináltad, hogy te vagy az a bizonyos GyK-s valaki. Ha zavar, akkor torzítsd el a hangod. Vagy írd le táblákra és mutasd fel a videóban, így már azt sem mondhatjuk, hogy összevágtad.

Ja, és azt pedig ne akard nekem bemesélni, hogy a hipiszupi HD-s kameráddal nem tudod megoldani, hogy ne legyen benne a fejed (és pont azért, mert HD-s, mert szerintem ennek semmi köze hozzá), mert agyhúgykövet kapunk.

2013. aug. 9. 21:27
 63/156 anonim ***** válasza:
0%

SSanchez! A sarokbaszorított sebzett kutyák szoktak ugatni! Azaz az ember akkor kezd káromkodni ilyen helyzetben, ha nincs elég esze felmérni a válaszadási lehetőségeit, és indulatos baromként viselkedik!...........ezt csak úgy szépen halkan jegyzem meg ;) ^^

ddrake!

1.- Nem is magáért a youtube feltöltésért íratom alá vele a papírt. Hanem azért, mert ő kérte. Az emberek feltöltenek videót, de vagy túl rendes emberek (beismerem,hogy (csak veletek szemben, egyébként viszont nem) veletek rossz vagyok), vagy önszántukból töltik fel.

2.- A lapra, vagy táblára írás, illetve a narráció mégmindig nem bizonyosság arra, hogy én vagyok.

És pont, hogy amiatt hogy HD-s. Gondolj bele! A HD lényege a magas minőség, tehát hogy minden jól látszódjon, olyan képet adjon, mintha te magad lennél a helyszínen. Akármilyen állásból veszem fel, az arcom egy kis részlete legalább látszódni fog.

2013. aug. 9. 21:45
 64/156 anonim ***** válasza:
83%
Én nem kértem papírt, ezt te találtad ki. Lemegyünk terembe, a neved sem kérdezem, max ezt a nicknevedet. Nem fotózlak és filmezlek le. Belenyomsz 140-be (melegítések után) és el fogom ismerni. Itt pedig beírom, hogy nem kamuztál.
2013. aug. 9. 21:54
 65/156 anonim ***** válasza:
83%

Hát persze, hogy a vicces képeket kell kiszedni -.- És persze, hogy csak az én hszemre nem reagált ez a kis nyomi.

Amúgy igazán lelőhetné már valaki ezt a hülyegyereket, marhára szánalmas a vergődése.

2013. aug. 9. 21:56
 66/156 anonim ***** válasza:
73%

Jól, van, eleinte kapaszkodtál mindenbe, most meg próbálsz minden irányba kihátrálni:)

Igazad van, nem bizonyíték. Megkérhetsz egy másik 60 kilós embert is, hogy nyomjon 140-nel...mondjuk arra ugyanúgy kíváncsiak lennénk, azt elhiheted.

A videó felbontása pedig még mindig nincs összefüggésben azzal, hogy nem tudod úgy beállítani a szöget, hogy ne látszódjon a fejed. Vagy nem tudod levágni vagy valami, ne add már a dementet. Az eszközökkel való takarás még mindig egy alternatíva...

Amit pedig SSanchez produkált, az annak az eredménye, hogy az embernek tudod van töke, és elég nehéz megállni, hogy ilyen agyvízforralás mellett ne pattanjon el valami.

2013. aug. 9. 21:56
 67/156 anonim ***** válasza:
53%

"Amit pedig SSanchez produkált, az annak az eredménye, hogy az embernek tudod van töke, és elég nehéz megállni, hogy ilyen agyvízforralás mellett ne pattanjon el valami."

Az nem tökösség kérdése, hogy az ember lesüllyed-e olyan alacsony szintre, hogy már csak a káromkodás jöjjön ki.

Na meg...Pont ez az..."elég nehéz megállni". Szánalmas, ha az embernek nincs ennyi önkontrollja. Életem során nem káromkodtam sem akkor mikor elütöttek és ripityára tört a kulcscsontom, sem akkor mikor a páromra lőttek, sem akkor mikor kiraboltak, akkor sem amikor meghaltak a barátaim egy buszbalesetben...Ha az embernek nincs annyi önkontrollja, hogy ilyen helyzetekben visszafogja a kikívánkozó káromkodást, az egy gyenge akaratú, szánalmas ember!

2013. aug. 9. 22:10
 68/156 anonim ***** válasza:
67%

Te egy csodaember vagy, erkölcsi példakép, superman csak jelenhet.

Na ez jó volt mára, jól szórakoztam, reggel majd benézek.:)

2013. aug. 9. 22:14
 69/156 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy teljesen alap dolog erkölcsi példa lenne. Az alap, hogy egy embernek legyen legalább ekkora önkontrollja.
2013. aug. 9. 22:26
 70/156 A kérdező kommentje:
Te jó ég mi történt itt! :D 7 oldal, nem semmi. Majd elolvasgatom!
2013. aug. 10. 01:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!