Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?
Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.
Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi
Rikumlynra senki ne hallgasson emberek!!!!!!!!!!!!!!!
Elmeháborodott!!!!
Jaj, anyám, nagyon remélem Rintintin csak trollkodik, és próbálja lejáratni az iskoláját :D De mivel ezt bárki olvashatja, és akár el is hiheti, muszáj cáfolni.
Te figyu, de komolyan, hol tanultad te ezeket? Hol olvastad? Adjál már forrást pls. Ismerek pár jó biokémiatanárt, nekik is előadhatnád az ötletedet. Mert nagyon nem hiszem, hogy bárki is ilyet tanítana, és 16 évesen meg nem a saját hülyeségeddel kéne teleszórni az interwebet. Teljesen hiányzik belőled az analitikus szemlélet, totálisan fogalmad sincs az egész témáról, ami kémiai téren baromi nagy gáz lesz. De továbbra is szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy csak szivatsz minket, pláne, hogy százalékod sincs, tehát nemrég regeltél. Mert nem létezik, hogy valaki ennyire ostoba legyen, bááár mindig megtanulom, hogy ilyet nem szabad mondani... mindig van lejjebb. Iszonyatos marhaságokat írogat, tehát gyerekek, mondjatok nemet erre a Rintintinre!
Üdv 4 év Petrik Lajos vegyipari szakközép
2 év ELTE-TTK kémia
1 év Corvinus Élelmiszermérnöki után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!