Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lassan 2 hónapja edzek. Semmi...

Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.

Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi

2013. aug. 9. 00:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/156 anonim ***** válasza:
Boltban vagyok, később írok.
2013. aug. 9. 14:40
 12/156 anonim ***** válasza:
0%
Rendben! Kíváncsi leszek! De rákeresek a tartalomra! Úgyhogy ne valami összemásolt szöveg legyen ;)
2013. aug. 9. 14:43
 13/156 anonim ***** válasza:
89%

nyugi, nem idézek sehonnan, anélkül is le tudlak cseszni. Szóval kezdem a legnagyobb baromsággal, amit írtál:

Szerinted zsírból izom lesz? gondolkozz már egy kicsit kisgyerek! Teljesen két különböző biológiai szövet. Soha az életben nem alakul ki zsírból izom, már csak azért sem, mert a zsírban nincsenek nitrogén atomok, ami kell a fehérjéhez. Kicsit tanulj egy kis biológiát, kémiát, biokémiát és utána okoskodj,. Nyugi, én élelmiszermérnök vagyok, nekem hihetsz! A bevitt táplálékból származó zsírból sem lesz izom, max energiaként elhasználja a szervezet (zsíroxidáció) vagy pedig a fölösleges része lerakódik a zsírraktárakban, de izomsejt soha a büdös életben nem lesz belőle.

Egyszerre tényleg nem lehet izmot növelni és zsírból fogyni, hiába nem hiszed el kisgyerek, mivel az egyikhez kalória plusz kell a zsírleadáshoz pedig kalória mínusz. Ez nem megy máshogy naturálban.

Nem ettél porokat, és egyéb tápkieget..

Na ezzel meg semmi előnyt nem élvezel, a tápkegek is csak kaják, természetes étrendkiegésíztők ezek, tehát qrvára nem hátrány, ha valaki ezeket is használja . A tejsavóprotein is tejből van, nem műkaja, tehát itt nagyot tévedsz, ha ezeket is rossz dolognak állítod be. Ellenben a sz@ros mekis kajákat pedig zabálod. Ember esze megáll komolyan, hogy ekkora baromságot le tudsz írni.Nem azt mondom, hogy nem eszek én sem soha gyors étteremben, de ne ez legyen már a követendő példa!

az edzésrészt nem elemzem szerintem is jó a fegyencedzés, de azt hogy 90 kilós fekvenyomást te nagy dolognak érzel, az megint csak röhejes és nem hiszem, hogy neked egy-két év edzéssel itt osztani kellene az észt,, főleg ha nulla tudásod van minden téren!

De úgy érzem, hogy tök hiába írom ezeket, semmit nem érek vele, na mindegy azért a többiek látják, hogy mi újság van. Szevasz!

2013. aug. 9. 15:38
 14/156 SSanchez ***** válasza:
81%
Rikumlyn én is tudok ilyen gyakorlatot, kézenállásban vagy, de egyik kézzel fogod a farkadat, másikkal meg a segglyukadat vakarod, közben pedig guggoló mozdulatot végzel, ezzel egy időben pedig forgatod a törzsed jobbra-balra, ezáltal egy rendkívüli agyra teszel szert, ami megtanít arra, hogy ne írj baromságokat.
2013. aug. 9. 16:11
 15/156 SSanchez ***** válasza:
100%
Első válaszoló, anyád ugyanazokkal az árakkal dolgozik?
2013. aug. 9. 16:20
 16/156 anonim ***** válasza:
0%

Na jó. Te tényleg vicces vagy :)

"Kicsit tanulj egy kis biológiát, kémiát, biokémiát és utána okoskodj" -

Na ez tetszett :) egészségügyis vagyok a semmelweis sulin. Tökéletes vagyok a biológia, kémiai, (főleg anatómiai) s egyéb hasonló területeken.

"a zsírban nincsenek nitrogén atomok, ami kell a fehérjéhez" -

Nem véletlenül nevezik "átalakulás"-nak a folyamatot. A zsír nem pusztán önmagából alakul át. Termszetesen én sem arra gondoltam. (ha te így értelmezted arról nem tehetek) Csak a szervezet, ha nem kap megfelelő tápanyagokat kívülről, akkor azt a már bent elraktárazottakból veszi el. Az izom növeléséhez - ha nem kap kívülről - belülről szívódik fel a megfelelő tápanyag. És az edzés utáni izomláznál lévő tejsav, és más anyagok együttes reakciója hozza létre az izomnövekedést. Legalábbis abban az esetben ha nincs külső bevitel. És ezek az anyagok 70%-ban a zsír alkotójával reagálnak.

"Ellenben a sz@ros mekis kajákat pedig zabálod. Ember esze megáll komolyan, hogy ekkora baromságot le tudsz írni.Nem azt mondom, hogy nem eszek én sem soha gyors étteremben, de ne ez legyen már a követendő példa!" -

Itt megint csak félreértettél! Nem azt mondtam hogy mekis kaja kell az edzéshez. Csak rávilágítottam, hogy a mekis kaják mellett bármiféle "bádibilder" cucc nélkül, három hónap alatt ugyanazt értem el, mint egy fehérjeporos tápanyagkiegészítős haverom 5 hónap alatt.

Átláthatóbban:

Én: mekis kaja + 3 hónap edzés

Haverom: porok, meg kiegészítők + 5 hónap edzés

Akkor tartottunk egy szinten haverommal. Tehát a porok mellett sokkal többet kellett dolgoznia mint nekem. Ugyanahhoz a szinthez. És anyagcsere és genetikai szempontból is neki jobb a felépítése!

Nos én csak erre akartam rávilágítani!

"de azt hogy 90 kilós fekvenyomást te nagy dolognak érzel" -

Nem. A 90 kiló a széria súlyom. Tehát ami a "gyors tempóval sokat" módszer. Hivatásos testépítők azt mondják, egy átlag embernek, aki nem kifejezetten testépítő, annál fekvenyomásban az erősnek számít, aki kinyomja 8-szor a 1,5 * testsúly-t. Én 66 kg vagyok. És a max súly amit 8-szor, az 140 kg. Amit pedig 1-szer tudok, tehát a súlyhatár, az kerek 200 kg. Hát nem tudom, de szerintem ez jó erőben létet jelent. Legalábbis hivatásos testépítők, és Mr. Olimpia résztvevők szerint (hála a kapcsolatoknak...a párom ilyen irányban dolgozik) én egész jól tartom magam.

16 évesen, 176 cm magassággal, 66 kg testsúllyal, 90 kg a szériasúlyom, 140 kg a fekvenyomósúlyom, és 200 kg a terhelheőségi súlyom.

2013. aug. 9. 16:22
 17/156 SSanchez ***** válasza:
73%
Erre írok neked majd egy hosszabb szöveget edzés után, ízelítőnek annyit, hogy mi a szar az a semmelweis? Fogyatékos képző?
2013. aug. 9. 16:38
 18/156 anonim ***** válasza:
85%
Rikumlyn: Neked nem kéne ide írogatnod, inkább a tanulásra fordítsd az időd légyszíves, rád fér.
2013. aug. 9. 16:42
 19/156 anonim ***** válasza:
91%
Rikumlyn te tényleg fogyatékos vagy. Rajtad röhög itt mindenki kisgyerek. Húzzál a kiskegyedre ennyi ésszel és ott okoskodj debilke!
2013. aug. 9. 16:45
 20/156 anonim ***** válasza:
0%

Szín 5-ös vagyok mindenből! Nyugi, most nyár van! Amit eddig tanultam a 2 év egészségügyi szakon, azt nem felejtettem el, ami pedig most fog jönni, azt meg úgyis csak szeptembertől fogom tudni.

SSanchez! A Semmelweis suli (Semmelweis egészségügyi középiskola) a világszinten híres és színvonalas SOTE (Semmelweis OrvosTudományi Egyetem) felkészítője!

2013. aug. 9. 16:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!