Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök,
nem alakulok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.
Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi
szánalom, hogy ilyen tudatlan kis kocsogok is járhatnak oda. De majd rájössz egyszer, hogy mekkora baromságokat írtál.
2013. aug. 9. 16:52
22/156 anonim válasza:
Montez! Mint mondtam, ha valami gondod van az írásommal, akkor cáfold meg tudományos úton. És nem maga a por természetessge a lényeg, hanem hogy az emberi szervezet mennyire máskpp dolgozza fel, mint eredeti étel/ital állapotában. Ne élelmiszer szempontból, hanem anatómiai szempontból cáfold meg! Amíg így nem megy, addig ne szólj bele!
2013. aug. 9. 16:54
23/156 SSanchez válasza:
Hol írjam alá, hogy leszarom azt, hogy hova jársz? Attól még fogyatékos maradsz.
2013. aug. 9. 16:56
24/156 anonim válasza:
Hát ha te leszarod, hogy testépítésnél tudni kell hogy a szervezet hogy dolgozza fel a dolgokat, akkor az elég cinkes, és a téma nem neked való.
2013. aug. 9. 16:58
25/156 anonim válasza:
nem dolgozza fel máshogy, a szervezet nem tesz különbséget, hogy porból jött e a fehérje vagy húsból. Aminosavakká bontja le mindkettőt és ezt építi be utána az izomsejtbe. Továbbra is baromságot írsz!
2013. aug. 9. 16:59
26/156 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy különbséget tesz-e. Hanem maga a folyamat lesz más. Nem az hogy lebontja és átalakítja. Hanem maga az átalakítás folyamata. Vegyük alapul: tej és tejpor. Por formában soha nem lesz pontosan ugyanolyan a kapcsolódás a részecskék között (egészen proton-neutron-elektron szintig nézve), mint olyan állapotban mint mikor a tehén tőgyéből lefejték, és ott áll a vödörben. A két állapotban soha nem lesz pontosan ugyanolyan a részecskk kapcsolódása! Nos már ha nem is kémikus szemmel, csak logikusan nézed, ha a részecskék ugyanazok, de a kapcsolódás köztük más, akkor a szervezetben az máshogy fog átalakulni. A végeredmény ugyanaz lesz az igaz, de az átalakulás folyamatának hatékonysága teljesen más. Ha eredeti állapotban kapja a szervezet, és nem porként, vagy bekevert hülyeségekként, akkor sokkal nagyjobb hatkonysággal alakítja át!
2013. aug. 9. 17:29
27/156 anonim válasza:
Baromság! Te ugye csak trollkodsz egy kicsit? A peptid kötések nem lesznek mások, nem alakulnak át azért, mert por formában lesz a fehérje. Ugyanúgy felszívódik, majd a fehérjebontó enzimek (pepszin) bontják aminosavakra a fehérjemolekulákat. Tök mindegy, hogy milyen formában ment be. sőt edzés után még jobb is a whey protein shake, ugyanis kb 20 perc alatt már a véráramban lesz, gyorsan felszívódik, így hamarabb tudod megkezdeni a regenerálódást. Természetesen enélkül is lehet izmosodni, nem muszáj tápkeget használni, de kétség kívül edzés után nagy előnye van. Napközben pedig jobb a szilárd kaja, mivel akkor már nem kell, hogy gyorsan felszívódó fehérje legyen. Sőt este lefekvés előtt a kazein a jó választás, ezért eszünk túrót. A kazein a leghosszabban felszívódó fehérje, így éjszaka is sokáig kap tápanyagot a szervezetünk. Tehát nem teljesen mindegy, hogy mikor mit fogyasztunk.
2013. aug. 9. 17:39
28/156 anonim válasza:
Az utolsó mondatod passzolom. Élő példának itt van haverom és én.
Haveromnak sokkal jobb a szervezeti és genetikai felépítése, tápkeget használ, figyel az étrendéje, és mégis csak 5 hónap edzéssel tudta elérni azt amit én 3 hónap alatt, pedig én gyorskaját eszem, keveset alszom, sokat ülök gép előtt.
Mondjuk a szervezet működésére hatással van a stressz is. Én nyugodt párkapcsolatban élek 2 éve, míg ő az anyjával meg a bátyjával van otthon.
2013. aug. 9. 17:46
29/156 anonim válasza:
igen a stressz az sokat számít és neked valószínű, hogy jó a genetikád. Nem is azt írtam, hogy tápkeg nélkül nem lehet fejlődni, hanem azt, hogy az sem ördögtől való. De nem csodaszer, nem varázspor. Az is csak kaja. A lényeg, hogy legyen meg a napi fehérje ch, és zsírbevitel. Ennek egy részét beviheted tápkegből. Ennyi.
2013. aug. 9. 17:51
30/156 anonim válasza:
Nem :) Nekem nagyon rossz a genetikám. Már csak azért is, mert az orvosok szerint a nyakamra tekeredett köldökzsinór születsemkor nagyon erős volt, és ennek következtében (mivel elzárt valami idegközpontot), alulfejlett a testem, illetve edzés szempontjából szerintem az is meghatározó,hogy 2 éve elütöttek (szép megismerkedés volt a jelenlegi párommal) és ripityára tört a jobb kulcscsontom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!