Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lassan 2 hónapja edzek. Semmi...

Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.

Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi

2013. aug. 9. 00:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/156 anonim ***** válasza:
100%
szánalom, hogy ilyen tudatlan kis kocsogok is járhatnak oda. De majd rájössz egyszer, hogy mekkora baromságokat írtál.
2013. aug. 9. 16:52
 22/156 anonim ***** válasza:
0%
Montez! Mint mondtam, ha valami gondod van az írásommal, akkor cáfold meg tudományos úton. És nem maga a por természetessge a lényeg, hanem hogy az emberi szervezet mennyire máskpp dolgozza fel, mint eredeti étel/ital állapotában. Ne élelmiszer szempontból, hanem anatómiai szempontból cáfold meg! Amíg így nem megy, addig ne szólj bele!
2013. aug. 9. 16:54
 23/156 SSanchez ***** válasza:
84%
Hol írjam alá, hogy leszarom azt, hogy hova jársz? Attól még fogyatékos maradsz.
2013. aug. 9. 16:56
 24/156 anonim ***** válasza:
48%
Hát ha te leszarod, hogy testépítésnél tudni kell hogy a szervezet hogy dolgozza fel a dolgokat, akkor az elég cinkes, és a téma nem neked való.
2013. aug. 9. 16:58
 25/156 anonim ***** válasza:
84%
nem dolgozza fel máshogy, a szervezet nem tesz különbséget, hogy porból jött e a fehérje vagy húsból. Aminosavakká bontja le mindkettőt és ezt építi be utána az izomsejtbe. Továbbra is baromságot írsz!
2013. aug. 9. 16:59
 26/156 anonim ***** válasza:
0%
Nem az a lényeg hogy különbséget tesz-e. Hanem maga a folyamat lesz más. Nem az hogy lebontja és átalakítja. Hanem maga az átalakítás folyamata. Vegyük alapul: tej és tejpor. Por formában soha nem lesz pontosan ugyanolyan a kapcsolódás a részecskék között (egészen proton-neutron-elektron szintig nézve), mint olyan állapotban mint mikor a tehén tőgyéből lefejték, és ott áll a vödörben. A két állapotban soha nem lesz pontosan ugyanolyan a részecskk kapcsolódása! Nos már ha nem is kémikus szemmel, csak logikusan nézed, ha a részecskék ugyanazok, de a kapcsolódás köztük más, akkor a szervezetben az máshogy fog átalakulni. A végeredmény ugyanaz lesz az igaz, de az átalakulás folyamatának hatékonysága teljesen más. Ha eredeti állapotban kapja a szervezet, és nem porként, vagy bekevert hülyeségekként, akkor sokkal nagyjobb hatkonysággal alakítja át!
2013. aug. 9. 17:29
 27/156 anonim ***** válasza:
100%
Baromság! Te ugye csak trollkodsz egy kicsit? A peptid kötések nem lesznek mások, nem alakulnak át azért, mert por formában lesz a fehérje. Ugyanúgy felszívódik, majd a fehérjebontó enzimek (pepszin) bontják aminosavakra a fehérjemolekulákat. Tök mindegy, hogy milyen formában ment be. sőt edzés után még jobb is a whey protein shake, ugyanis kb 20 perc alatt már a véráramban lesz, gyorsan felszívódik, így hamarabb tudod megkezdeni a regenerálódást. Természetesen enélkül is lehet izmosodni, nem muszáj tápkeget használni, de kétség kívül edzés után nagy előnye van. Napközben pedig jobb a szilárd kaja, mivel akkor már nem kell, hogy gyorsan felszívódó fehérje legyen. Sőt este lefekvés előtt a kazein a jó választás, ezért eszünk túrót. A kazein a leghosszabban felszívódó fehérje, így éjszaka is sokáig kap tápanyagot a szervezetünk. Tehát nem teljesen mindegy, hogy mikor mit fogyasztunk.
2013. aug. 9. 17:39
 28/156 anonim ***** válasza:
0%

Az utolsó mondatod passzolom. Élő példának itt van haverom és én.

Haveromnak sokkal jobb a szervezeti és genetikai felépítése, tápkeget használ, figyel az étrendéje, és mégis csak 5 hónap edzéssel tudta elérni azt amit én 3 hónap alatt, pedig én gyorskaját eszem, keveset alszom, sokat ülök gép előtt.

Mondjuk a szervezet működésére hatással van a stressz is. Én nyugodt párkapcsolatban élek 2 éve, míg ő az anyjával meg a bátyjával van otthon.

2013. aug. 9. 17:46
 29/156 anonim ***** válasza:
100%
igen a stressz az sokat számít és neked valószínű, hogy jó a genetikád. Nem is azt írtam, hogy tápkeg nélkül nem lehet fejlődni, hanem azt, hogy az sem ördögtől való. De nem csodaszer, nem varázspor. Az is csak kaja. A lényeg, hogy legyen meg a napi fehérje ch, és zsírbevitel. Ennek egy részét beviheted tápkegből. Ennyi.
2013. aug. 9. 17:51
 30/156 anonim ***** válasza:
0%
Nem :) Nekem nagyon rossz a genetikám. Már csak azért is, mert az orvosok szerint a nyakamra tekeredett köldökzsinór születsemkor nagyon erős volt, és ennek következtében (mivel elzárt valami idegközpontot), alulfejlett a testem, illetve edzés szempontjából szerintem az is meghatározó,hogy 2 éve elütöttek (szép megismerkedés volt a jelenlegi párommal) és ripityára tört a jobb kulcscsontom...
2013. aug. 9. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!