Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?
Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.
Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi
Önfejű makacskodásban még mindig ő viszi a prímet.
De jelenlegi delikvensünk egy kamukombóval lehet fatality-val fog nyerni.
Bemutatom Csabát, nagy király:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Itt meg már ő a szakértő, ezen besírtok.:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Azt hiszem, mindenki nevében szólok, ha azt mondom, a szívünkbe tiporsz azzal, hogy te csak velünk nem vagy rendes, és hogy sebtiben gyorsan még leszavazgatsz minket :D
Látod, már csak erre vagy képes, mert belegabalyodtál a hazugságaidba. A nem sokkal ezelőtti kérdésemre sem vagy képes kielégítő választ adni, csak hallgatsz. Úgy látszik, megfogtunk, bár ez már oldalakkal ezelőtt tiszta volt nekem. Nehogy azt hidd, hogy senkinek sem az jött le rólad, hogy valaki azt hiszi, anonim oldalon bármit összekamuzhat.
Persze, mindent bekajáltunk, amit eddig elmondtál, hogyne, meg Dubajban éltek X6-os BMW-vel a pároddal igaz? Vagy csak a Rózsadombon, esetleg Zuglóban? Elnézést.
Legalább egy képet tolj már fel magadról póló nélkül, vagy a 140-et éppen kinyomva hülyegyerek, de nehogy most is elkezdj papolni az anonimitási gyíkfäszságokról, mert hatalmas bukásod után még meg is mártod vele magadat a sárban.
Azta, 0%-os összesítést sem láttam még :D
Valahogy elkerültük egymást vele.
#76-os: Mert nem az egyetemen, hanem az egyetemhez tartozó egszségügyi középiskolában vagyok. De írtam is, hogy az előkészítőjében vagyok. (mert az egyetemhez kötő középsulit így szoktuk hívni) Most kezdem majd a 3. tanévet.
Igen, külön háztartásban élek a szüleimtől. 2 éve vagyok párkapcsolatban, és több mint egy éve összeköltöztem vele.
Egyszerű megoldással. Átcuccoltam s ennyi. Semmi írásos dolog, egyszerűen vele lakom. Példa: tegyük fel hogy szüleim kint laknának a III. kerületben, 29 éves nővérem meg a XX. kerületben, és nekem a XXIII. kerületben lenne a sulim. Nem fogjuk bejelenteni hogy nővéremnél lakom, hanem egyszerűen csak odaköltözöm. Nos mi ezt megcsináltuk, csak nem ezek a kerületszámok, és nem nővéremhez, hanem a páromhoz költöztem!
023r:
"A káromkodás nem jelenti azt,hogy valakinek alacsony az intelligenciája." -
Ezt mondtam én is. Az intelligencia dolgot nem én hoztam fel. Pont azt mondtam, hogy nem intelligencia kérdése a káromkodás. Hanem az emberileg egy bunkó parasztság.
#85:
"Azt hiszem, mindenki nevében szólok, ha azt mondom, a szívünkbe tiporsz azzal, hogy te csak velünk nem vagy rendes, és hogy sebtiben gyorsan még leszavazgatsz minket " -
Nem használom a jelzéseket, szóval ne vádaskodj alaptalanul! Nem tartom reálisnak a százalékos rendszert, ezrt én magam sem szoktam pontozni.
"X6-os BMW-vel a pároddal igaz?" -
Nem. Jelenleg a párom autója egy Mercedes SLS Amg GT Roadster.
SSanchez!
"Szar lehet panelban élni" -
Családi házban élek Rózsadomb környékén.
Ez alapján próbáld értelmezni amit irtam:
mit gondolsz,a "bunkóságnak" mi a definiciója?
és nem 023r, hanem o23r, Na!! Figyelj már oda. :)
Egy utolsó kérdésem lenne. Te tényleg,teljes mértékben,egy csepp kétely nélkül hiszed el amit mondasz?
Komolyan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!