Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lassan 2 hónapja edzek. Semmi...

Lassan 2 hónapja edzek. Semmi nem történt! Nem növök, nem alakulok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja edzek heti 3-4 alkalommal, edzővel. Napi 4-szer étkezem, fehérjét is iszok. 2 hónap után azért valami nagyon kicsi dolognak látszódnia kellene, de még az erőnlétem se változott, nem lett jobb.

Gyors az anyag cserém nagyon, de nem hinném, hogy ez befolyásolná. Valaki 2-3 hónap után (tisztán) egész szép formás hasa meg karja lesz. Nekem meg sehol semmi

2013. aug. 9. 00:11
 141/156 anonim ***** válasza:
78%
Már értem miért vagy akkor ilyen erős.... A margarint és a palacsintát alakitod át fehérjévé.
2013. aug. 11. 19:58
 142/156 A kérdező kommentje:
Emberek, emberek... mi történik itt? :D Mondom elolvasom amit írtak ezek a srácok... mára megduplázódott :D
2013. aug. 11. 23:23
 143/156 SSanchez ***** válasza:
63%
Dede, sérült az a fej.
2013. aug. 12. 07:33
 144/156 SSanchez ***** válasza:
63%
2013. aug. 12. 07:38
 145/156 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagy hülye, a hangok is megmondták.
2013. aug. 12. 19:51
 146/156 anonim ***** válasza:

#145: Ha neked a "hangok" magyarázták el, hogy én nem vagyok hülye, akkor kettőnk közül nem nekem vannak problémáim ;) -.-"

#143 SSanchez!

Nem a te webes elképzelésed dönti el, hogy bármi baj van-e a fejemmel!

Hanem a Bajcsy-Zsilinszky Kórház jelentése, az Országos Baleseti Sürgősségi Intézet (OBSI) jelentése, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) jelentése, illetve az Országos Sportegészségügyi Intézet=Sportkórház (OSEI) jelentése!

2013. aug. 12. 20:21
 147/156 SSanchez ***** válasza:
80%
Én irányítom mindet, szóval ha én azt mondom problémád van, akkor problémád van.
2013. aug. 12. 20:35
 148/156 anonim ***** válasza:
63%
2013. aug. 12. 20:40
 149/156 anonim ***** válasza:
63%

Rikumlyn, nagyon tudsz pofázni,de a tudományos magyarázat valahogy mindig elmarad...

[link]

2013. aug. 12. 20:45
 150/156 DaveK válasza:
70%

Hát gyerekek ezt eddig elolvasva nagyon komoly!

Összegzésként amit lebírtam szűrni Rikumlyn "történetéből, életből":

1 év edzéssel mindenfajta kiegészítő, illegális teljesítmény fokozó nélkül 16 évesen és 66 kilósan idézem: "90 kg a szériasúlyom, 140 kg a fekvenyomósúlyom, és 200 kg a terhelheőségi súlyom" Mondjuk nekem ez a 3 súly változat furcsán hangzik de akkor legyen így. Állítása szerint max súly amit 8-szor kinyom az 140 kg és 200 kg a csúcsnyomása. Ilyen idősen ezzel a testsúllyal lazán indulhatsz fekvenyomó vb, simán megnyered sőt szerintem még világcsúcsot is nyomsz, de még a felnőtt kategóriában is jó helyen leszel.

3 hónap alatt gyors éttermi kajával, szar genetikával, kevés alvással többet ért el mint a barátja aki 5 hónap jó étrend mellett, jó genetikával és étrend-kiegészítőkkel edzett. Ez azért komoly eredmény.

Semmelweis egészségügyi középiskolába jár és az évenkénti nemzetközi intelligencia mérésen (erről még nem hallottam) 120-135 közötti érteket kapott.

14 évesen elütötte egy 24 éves nő akivel azóta, 2 éve boldog párkapcsolatban élnek és már a lakodalmukat szervezik de mindemellett a házasságig szüzek maradnak. Együtt élnek egy családi házban a Rózsadomb környékén. Mellesleg a 26 éves nő egy nemzetközi rendezvényszervező cégnél gazdasági igazgató és nem egy "szutykos" X6-ossal mászkál hanem Mercedes SLS Amg GT Roadster.(60-70 millió az új ára.)

Ennyit bírtam leszűrni nagyjából. Hatalmas story és feldobtam a napom hogy ezt elolvastam. :)

Köszönöm neked Rikumlyn!! :)

2013. aug. 15. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!