Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯
 861/1412 anonim ***** válasza:
Lassan fel kell tennünk a kérdést hogy Djokovic nyer e még GS-et. Szerintem döntőben még lesz de attól függ ki lesz az ellenfél, Wimbleonban van a legnagyobb esélye ha elkerüli Alcarazt de a lehetőségei egyre korlátozottabbak és túl sok a feltétel, izomból, saját erőből nem nagyon fog ez már menni, sok mindennek össze kell jönnie. Illetve az is benne lehet a sok meglepetésben hogy túl erőltetett volt a menetrend, RG, Wimbledon, Olimpia, USO, szinte két hét szünettel következett egyik a másik után, nem könnyű ezt bírni, szerintem sokan ezeket nem vették figyelembe a fogadásoknál. Zverevre kellett volna rakni most meg cashoutolni, már másodikszámú favorit Sinner után.
aug. 31. 13:51
 862/1412 anonim ***** válasza:
Tyu,Cinci alatt irtam ide,15 feletti odds volt Zverevre..:D
aug. 31. 15:54
 863/1412 A kérdező kommentje:

Szerintem Sinner ezt behúzza. Az AO után megfordult a fejemben, hogy ez lehet egy olyan év, ahol Alcaraz és Sinner elosztják egymás között a négy Grand Slamet, mint mondjuk '17-ben Federer és Nadal, vagy két évvel később Nadal és Djokovic.

Szerintem Djokovicnak nem Wimbledonban, hanem inkább az Australian Openen lehetne még egy utolsó esélye nyerni, mert elég lassú a borítás Wimbledonban, hosszabb labdamenetekben már verik őt.

Tényleg érdekes, hogy mennyire felgyorsították a pályákat az USO-n. Emlékszem, hogy amikor Nadal nyert itt 2017-ben és '19-ben, akkor olyan volt a borítás, mintha salakon játszottak volna.

Szerintem azért nincs akkora különbség Draper és van de Zandschulp között, mint amennyire az irodák belövik az oddsokat. Bőven benne van, hogy a holland nyer, pláne egy ekkora győzelem után, ott van a lendület, az önbizalom.

aug. 31. 16:06
 864/1412 anonim ***** válasza:

De egyébként szerintem Medvedevben is lehet érték,ez messze a kedvenc tornája,és a legjobb meccseit itt játszotta. Ha megverné Sinnert,onnantól ő lenne a legnagyobb esélyes.

Hogy nyerhet e Slamet Djokovic? A választ biztosan igen. Ausztráliában nem lenne esélytelen. A kérdés bennem mindig is az akarat,a vágy. Az a vágy,amit pl 2023-as Ausztrál openen láttam,amikor a 2022 es kizárása utáni,illetve az állítólagos sérülését is a maga javara tudta fordítani, és olyan vágyat kreált belőle,hogy ott ember nem verte volna meg akkor. Vagy a 2023 as Garros ilyen még,illetve az Olimpia természetesen,hogy az utóbbi időből mondjak párat. Az kellene,hogy ez legyen benne,ahhoz hogy nyerni tudjon,szerintem. Mashogy már nem megy egyszerűen. Valami olyan dolgot kell találnia,ami annyira motiválja,hogy tud belőle táplálkozni. Ez lesz már a nem könnyű.

aug. 31. 16:09
 865/1412 anonim ***** válasza:
Nem az volt a kérdés hogy nyerhet e mert ez bárkire igaz, akár Rublev is nyerhet valamikor, esélye mindenkinek van de vajon fog e biztosan, erre már nem fogadnék. Most kedvező volt a sorsolása, a három másik legnagyobb esélyes a másik ágon de olyanokat nyilatkozik hogy a jelengi szintjével a harmadik forfuló is jó eredménynek számít, ezek szerint csak beesett erre a tornára de ha így gondolja értelme nem sok volt indulni vagy csak kifogásokat keres. A Medvedev Sinner az egy előrehozott döntő lehet, ott nagy csatát várok, mostmár jó lenne ha nem esne ki egyikse addig és lenne egy nagy meccs is ezen a tornán. Zverev a döntőbe bejuthat de ott mindig lúzerkodik, RG-n is mikor vezetett utána úgy ütötte a labdákat mintha hímestojás lenne.
aug. 31. 16:25
 866/1412 A kérdező kommentje:
Minek verte meg Alcarazt ez a szerencsétlen, hogyha egy ilyen világtalantól, mint Draper simán kikap?
aug. 31. 20:07
 867/1412 anonim ***** válasza:
Hat igen... ahogy szokott lenni ez. Megver egy jót,utánna habkönnyen kiesik.
aug. 31. 20:10
 868/1412 anonim ***** válasza:
Azért mert szerencsétlen, attól hogy egyszer jól játszott még nemfog mindig úgy, Poppirin is ki fog esni valószínűleg. Draperre akartam rakni de túl kevés volt rá az oddsz, kellett volna rá egy milla hogy normális nyeremény legyen de annyit nem rakok nonamekre.
aug. 31. 20:31
 869/1412 anonim ***** válasza:
Egyébként, sajnos vagy nem sajnos, de lehet hogy Alcaraz is nobet kategória lesz. A meccsei 95%án alig van rá szorzó, olyankor alapból nem éri meg rá rakni, és még amikor van is rá, főleg kemény pályán, bárkitől képes kikapni is.
szept. 1. 08:37
 870/1412 anonim ***** válasza:
Pedig Alcaraz mikor berobbant akkor úgy nézett ki hogy a keménypálya lesz a legerősebb borítása, első US Openén egyből negyeddöntő de nyert Miamit is ami gyorsabb borítás. Jelenleg inkább a lassabb keménypálya fekszik neki mint Indian Wells és a salak meg a fű pedig a fű is gyors pálya, annak ellenére hogy lelassították a labdák nem pattannak rajta magasra, tiszta anomália az egész pályafutása. Sinnernél egyértelmű hogy a gyors keménypályákon a legerősebb, salakon a leggyengébb. Illetve Alcaraznak a terem se nagyon megy, hasonló ez mint Nadal korai karrierje, ő is salak mellett füvön volt jó, zsinórban játszotta a wimbledoni döntőket majd utána hirtelen soha többet mert elkezdett kikapni nagyobb ütő játékosoktól és inkább a lassabb keménypályákon lett eredményes, teremben soha nem ért el semmit, kíváncsi vagyok Alcaraz merre megy tovább, furcsa lenne ha nyerne 10 RG-t meg Wimbledont, keménypályán meg semmit.
szept. 1. 10:25
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!