Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Szerintem Sinner ezt behúzza. Az AO után megfordult a fejemben, hogy ez lehet egy olyan év, ahol Alcaraz és Sinner elosztják egymás között a négy Grand Slamet, mint mondjuk '17-ben Federer és Nadal, vagy két évvel később Nadal és Djokovic.
Szerintem Djokovicnak nem Wimbledonban, hanem inkább az Australian Openen lehetne még egy utolsó esélye nyerni, mert elég lassú a borítás Wimbledonban, hosszabb labdamenetekben már verik őt.
Tényleg érdekes, hogy mennyire felgyorsították a pályákat az USO-n. Emlékszem, hogy amikor Nadal nyert itt 2017-ben és '19-ben, akkor olyan volt a borítás, mintha salakon játszottak volna.
Szerintem azért nincs akkora különbség Draper és van de Zandschulp között, mint amennyire az irodák belövik az oddsokat. Bőven benne van, hogy a holland nyer, pláne egy ekkora győzelem után, ott van a lendület, az önbizalom.
De egyébként szerintem Medvedevben is lehet érték,ez messze a kedvenc tornája,és a legjobb meccseit itt játszotta. Ha megverné Sinnert,onnantól ő lenne a legnagyobb esélyes.
Hogy nyerhet e Slamet Djokovic? A választ biztosan igen. Ausztráliában nem lenne esélytelen. A kérdés bennem mindig is az akarat,a vágy. Az a vágy,amit pl 2023-as Ausztrál openen láttam,amikor a 2022 es kizárása utáni,illetve az állítólagos sérülését is a maga javara tudta fordítani, és olyan vágyat kreált belőle,hogy ott ember nem verte volna meg akkor. Vagy a 2023 as Garros ilyen még,illetve az Olimpia természetesen,hogy az utóbbi időből mondjak párat. Az kellene,hogy ez legyen benne,ahhoz hogy nyerni tudjon,szerintem. Mashogy már nem megy egyszerűen. Valami olyan dolgot kell találnia,ami annyira motiválja,hogy tud belőle táplálkozni. Ez lesz már a nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!