Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
 911/1192 A kérdező kommentje:
Sajnos az egész verseny nem hozta az előzetesen várt jó színvonalat.
szept. 5. 06:37
 912/1192 anonim ***** válasza:
Már csak az lenne a hab a tortán a tornán,ha nem Sinner nyerné így már.
szept. 5. 06:54
 913/1192 A kérdező kommentje:
Na igen. Tiafoe-nak kellene a másik ágról döntőbe jutnia, hogy legalább valami döntőszerűséget lássunk.
szept. 5. 18:00
 914/1192 anonim ***** válasza:
Swiatek megint bekapcsolta az önmegsemmisító gombot. Megraktam Sinner Sabalenka végső győzelmét kötésben, elődöntők előtt már hátha nem olyan kockázatos mint torna előtt bár a női teniszben sose vagyok biztos.
szept. 5. 19:45
 915/1192 anonim ***** válasza:
Innen már Sinnerre szerintem a ház is mehetne. Nem nagyon tudom elképzelni hogy ne ő nyerje meg.
szept. 5. 21:23
 916/1192 anonim ***** válasza:

A ház semmiképpse de azért nagy esélye van.

Tegnap volt egy meccs, Dél Korea-Palesztina, hazai 1.04, döntetlen 9.25, vendég 22, eredmény 0-0, újabb tuti meccs ment a levesbe.

szept. 6. 17:12
 917/1192 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nalam ezek a vb selejtezők, nemzetek ligája stb. Mindig olyan nobet érzésem van velük kapcsolatban. De úgy a válogatott focival összességében. Ott mindig sok meglepetés van.
szept. 6. 17:41
 918/1192 anonim ***** válasza:
Nemzetek Ligájára egyértelmű hogy nem kell fogadni mivel azt a csapatok fele nem veszi komolyan, egy vb selejtezőnek azért nagyobb tétje van. Én se fogadok ezekre de kíváncsiságból figyelem milyen oddsokat adnak, 1.04 fociban az nagyon tutinak tűnik de mégse jött be. Múltkor azt néztem kik buktak teniszben 1.01-en GS-en, köztük volt Djoko is Querrey ellen Wimbledonban ami meglepő mert füvön egy nagy szervást ennyire sose szabad lebecsülni hogy a legminimálisabb oddsot adják ellene. Federer és Nadal is buktak ráadásul a kedvenc tornáikon Garroson és Wimbledonban.
szept. 6. 19:01
 919/1192 anonim ***** válasza:
Illetve az is érdekes ha Djoko Querryvel vagy Federer Stakhovszkival az elődöntőben találkozik és nem a második fordulóban akkor legalább 1.10-et megadnák mint ahogy Sinner is 1.15 Draper ellen. Ha első forduló lenne tuti lakat lenne Sinneren is.
szept. 6. 19:05
 920/1192 anonim ***** válasza:
Illetve, 2018 ban, Federer 2-0 ra vezetett Kevin Anderson ellen, ha jól emlékszem, és kikapott. Élőben nem volt rá odds szerintem 2-0 nál...
szept. 6. 19:10
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!