Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Ez eredmenyek.comon és a fogadóirodánál is 20.00-ra van kiírva. Tényleg fura, de szerintem holnapra módosítják.
Kíváncsi leszek a következő évre, hogy hogyan alakulnak majd a Grand Slamek, már ami a végső győzteseket illeti. A fejemben már megvan, hogy kikre fogadok. Oddstól függően 200k, max. 300k.
Sinner egeszen hihetetlen,micsoda fejlődésen ment keresztül tavaly október óta. Én személy szerint ugy gondolom,az a sok Medvedev elleni csata,amit az év második felében megnyert az ellen,aki ellen előtt 6x kikapott.... és persze utánna a Djokovic elleni győzelmek és a többi...
Szóval,hatalmas bajnok már most,és mellette egy rendkívül szimpatikus és szerethető srácnak tűnik,aki nincs elszállva magától,mint Alcaraz pl...
Kemény pályán messze ő az új király... pláne a gyorsabb borításúakon. Ha ott jól játszik,nincs fizikális stb.gondja,szinte verhetetlen. Olyan mint Djokovic fénykorában. Alcaraz salakon és meg talán füvön előnyben van,de ott is megnéznék majd egy meccset Wimbeldonban. Mindenesetre,most testvériesen elosztották idén a GS-eket,várom már a következő szezont,persze még azért idén is lesz jó tenisz szerintem,hiába nincs több Slam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!