Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯
 931/1123 anonim ***** válasza:
Érdekes,magyar idő szeeint 8 ra irja holnap a kezdést. Kiváncsiságképp megnéztem,minden évben magyar idő szerint 10 után kezdődött a döntő... ugyhogy ezt most igy nem annyira értem.
szept. 7. 19:48
 932/1123 A kérdező kommentje:

Ez eredmenyek.comon és a fogadóirodánál is 20.00-ra van kiírva. Tényleg fura, de szerintem holnapra módosítják.

Kíváncsi leszek a következő évre, hogy hogyan alakulnak majd a Grand Slamek, már ami a végső győzteseket illeti. A fejemben már megvan, hogy kikre fogadok. Oddstól függően 200k, max. 300k.

szept. 7. 21:32
 933/1123 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy módosítják mivel a US Open hivatalos oldalán is délután kettő van írva és mivel hat óra az eltolódás így stimmel az este 8.
szept. 7. 21:57
 934/1123 A kérdező kommentje:
Igen, nyolckor lesz. Az előbb az eurosporton kirakták egy pillanatra, hogy 19.45.
szept. 7. 22:17
 935/1123 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes azért,de mindegy.
szept. 7. 23:47
 936/1123 anonim ***** válasza:
Alcaraz és Sinner nyerik a GS-eket a következő években persze néha becsúszhat egy-egy meglepetésgyőztes de én a spanyolra nem raknék keménypályán mint végső győztes, ott Sinner sokkal stabilabb.
szept. 8. 22:39
 937/1123 A kérdező kommentje:
Szerintem az Australian Opent jövőre is besöpri az olasz. Igazából én egy wimbledoni összecsapásra lennék kíváncsi Alcaraz és Sinner között, hogy azon a lassú füvön, kikopott pályán mire menne Alcaraz ellen.
szept. 8. 22:57
 938/1123 anonim ***** válasza:
Egyszer már játszottak, Sinner simán leütötte Alcarazt, persze azóta sok minden változott de Sinnert nehezebb lenne ott megverni mint Djokot. Az olasznak az a legnagyobb erőssége hogy nagy sebesség mellett nagyon stabil az alapvonalról, Djoko nem diktál ekkora tempót, őt le tudja irányítani Alcaraz füvön. Sinner ellen az összes meccs kellemetlen volt eddig.
szept. 8. 23:09
 939/1123 anonim ***** válasza:

Sinner egeszen hihetetlen,micsoda fejlődésen ment keresztül tavaly október óta. Én személy szerint ugy gondolom,az a sok Medvedev elleni csata,amit az év második felében megnyert az ellen,aki ellen előtt 6x kikapott.... és persze utánna a Djokovic elleni győzelmek és a többi...

Szóval,hatalmas bajnok már most,és mellette egy rendkívül szimpatikus és szerethető srácnak tűnik,aki nincs elszállva magától,mint Alcaraz pl...

Kemény pályán messze ő az új király... pláne a gyorsabb borításúakon. Ha ott jól játszik,nincs fizikális stb.gondja,szinte verhetetlen. Olyan mint Djokovic fénykorában. Alcaraz salakon és meg talán füvön előnyben van,de ott is megnéznék majd egy meccset Wimbeldonban. Mindenesetre,most testvériesen elosztották idén a GS-eket,várom már a következő szezont,persze még azért idén is lesz jó tenisz szerintem,hiába nincs több Slam.

szept. 8. 23:24
 940/1123 anonim ***** válasza:
Ja,és még annyi,Wimbledonban szerencseje volt,hogy nem kellett Sinnerrel jatszani,aki nem is volt teljesen egészséges Medvedev ellen,illetve saját elmondása szerint akkor előző éjszaka alig aludt valamit,mert az ügy járt a fejében.
szept. 8. 23:27
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!